Almanyanın en güzel şehri hangisi?

İçindekiler:

  1. Almanyanın en güzel şehri hangisi?
  2. Almanya'da en az Türk hangi şehirde?
  3. Hangi ilimizde kadın nüfusu daha fazladır?
  4. En az erkek hangi ülkede?

Almanyanın en güzel şehri hangisi?

Almanya'da yaşanacak 10 şehir arasında yer alan ve muazzam güzelliği ile ilgi çeken Stuttgart, ülkenin en güzel şehirlerinden biridir. Sokak ve caddelerinin temiz olması, insanların birbirine karşı saygılı olmaları, iş hayatının düzeyinde olması gibi birçok özelliği Stuttgart'ı diğer kentlerden ayıran özelliklerdir.

Almanya'da en az Türk hangi şehirde?

Türkler Almanya'da hemen hemen her önemli şehirde yoğun bir şekilde yaşamakla birlikte, sanayi merkezlerinde sayıları daha yoğundur. Frankfurt, Berlin, Köln, Hamburg, Düsseldorf, Stuttgart ve Münih Türk azınlığın yaşadığı Almanya şehirlerinin başlıcalarıdır.

Hangi ilimizde kadın nüfusu daha fazladır?

TÜİK'in açıkladığı rakamlara göre, kadın nüfusunun fazla olduğu il sayısı 2015 yılında 39'a çıktı. Bu illerin başında yüzde 50,64 ile Bartın geldi. TÜİK'in açıkladığı rakamlara göre, yurtta kadın nüfusunun fazla olduğu il sayısı 39'a çıktı. Bartın, Samsun ve Trabzon, kadın nüfus oranının en yüksek olduğu iller oldu.

En az erkek hangi ülkede?

Dünyanın en az erkek nüfuslu ülkesi diyebileceğimiz Avustralya'da tanışmak için yurt dışından gelen erkeklere de tatiller hediye ediliyor. Bu ülkede doğum oranlarının azlığı kadar evlilik oranları da oldukça az. Devlet yönetiminin çeşitli çalışmalarına rağmen erkekler bu ülkede kalıcı evliliğe karşı.