Adını Feriha Koydum Finalde ne oluyor?

İçindekiler:

  1. Adını Feriha Koydum Finalde ne oluyor?
  2. Adını Feriha Koydum Feriha kim vurdu?
  3. Adını Feriha Koydum sezon finali ne zaman?
  4. Vahide Gördüm tekrar hasta mı?
  5. Canan Ergüder neden diziden ayrıldı?
  6. Vahide Gördüm neden diziden ayrıldı Adını Feriha Koydum?

Adını Feriha Koydum Finalde ne oluyor?

29 Haziran 2012 ise Adını Feriha Koydum dizisi hayranlarının aklından çıkmayan bir gün… Çünkü o gün Feriha Sarrafoğlu, 2 kurşunla vurularak öldürülmüş ve dizinin 67. bölümünde Hazal Kaya izleyicilere veda etmişti.

Adını Feriha Koydum Feriha kim vurdu?

sorusunun cevabı belli oldu. Dizinin yeni karakterleriden polis Can, Emir'in acıklı hikayesini okurken bu detay ortaya çıktı. Haberde yazılana göre Feriha'yı hastaneden kaçan eski nişanlısı Halil'in vurduğu ortaya çıktı. Üstelik Halil'in sadece Feriha'yı değil aynı zamanda annesi Zehra'yı da öldürdüğü belli oldu.

Adını Feriha Koydum sezon finali ne zaman?

Başrollerini Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ve Vahide Gördüm'ün paylaştığı dizi 15 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 65. bölümüyle final yapacak. Diziyle birlikte yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy 2012-2013 sezonunda Med Yapım'ın yeni bir dizisinde rol alacak.

Vahide Gördüm tekrar hasta mı?

Daha önce kanseri atlatan Vahide Perçin, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Eski eşi Altan Gördüm'le Etiler'de görüntülenen Vahide Perçin; gazetecilerin, 'Saçlarınızı neden kestirdiniz. Yoksa yeniden kansere mi yakalandınız? ' sorusuna, 'Hayır, sağlığım gayet yerinde, tehlikeli bir durum yok' yanıtını verdi.

Canan Ergüder neden diziden ayrıldı?

Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncu Canan Ergüder diziye veda ettikten sonra Serkan rolünü canlandıran Serhat Teoman da diziden ayrıldı. ... Dizinin paylaşımının ardından Serhat Teoman'da kendi Instagram hesabından bir veda paylaşımı yaptı.

Vahide Gördüm neden diziden ayrıldı Adını Feriha Koydum?

Hatta Aksoy, bu inancından dolayı ünlü oyuncunun “Adını Feriha Koydum” dizisinde canlandırdığı “Zehra”yı diziden tamamen çıkarmak yerine bugün yayımlanacak bölümünde bir süreliğine köye gönderdi. Diziden kemoterapi tedavisi nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Vahide Gördüm, “Hiçbir zaman işimden ayrı kalmayacağım.