Hacıosman metro hattına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Hacıosman metro hattına nasıl gidilir?
  2. Sarıyer Hacıosman a nasıl gidilir?
  3. Taksim Hacıosman metro kaç dk?
  4. Taksim Hacıosman kaç dakika?
  5. Hacıosman metro durakları arası kaç dakika?
  6. Yenikapı metrodan Beşiktaş nasıl gidilir?

Hacıosman metro hattına nasıl gidilir?

Metrobüsten M2: Yenikapı-Taksim-Levent-Hacıosman metro hattına aktarma yapmak içim şu yolu takip edin. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten Mecidiyeköy Durağı nda inin. Metrobüsle metro arasındaki bağlantı yolunu kullanarak metronun Şişli-Mecidiyeköy İstasyonu na ulaşabilirsiniz.

Sarıyer Hacıosman a nasıl gidilir?

Hacıosman metro durağında indikten sonra 25 no'lu Hacıosman Metro / Sarıyer- Havantepe İETT hattına aktarma yaparak ilçenin merkezine ve semtlerine ulaşım sağlayabilirsiniz. Metro ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve metroyu kullanabilmek için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Taksim Hacıosman metro kaç dk?

İnşaatı tamamlanan Hacıosman metro istasyonu hizmete girdi. İstasyon'un açılmasıyla birlikte Hacıosman-Taksim arası mesafe 24 dakikaya düştü. İnşaatı ve teknik çalışmaları tamamlanan Hacıosman istasyonuna yolculu seferler başladı.

Taksim Hacıosman kaç dakika?

İnşaatı tamamlanan Hacıosman metro istasyonu hizmete girdi. İstasyon'un açılmasıyla birlikte Hacıosman-Taksim arası mesafe 24 dakikaya düştü.

Hacıosman metro durakları arası kaç dakika?

M2 (İstanbul metrosu)
M2 (Yenikapı - Hacıosman) Metro Hattı
Sefer sıklığıYenikapı - Hacıosman: 6 dakikada bir sefer Sanayi Mahallesi - Seyrantepe (Mekik): 9 dakikada bir sefer
Yolculuk süresi33 dakika
RotalarM2, Shuttle
Yolcu kapasitesi285,000
19 satır daha

Yenikapı metrodan Beşiktaş nasıl gidilir?

Metro ile Beşiktaş'a Nasıl Gidilir? Beşiktaş'a metro ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. En yakın metro bağlantısını kullanmak isterseniz; M2 Yenikapı- Hacıosman metrosunu kullanabilirsiniz. Metro ile ulaşım için, Taksim durağında inmeniz ve indikten sonra Beşiktaş dolmuşlarına binmeniz gerekmektedir.