WhatsApp sohbet aktarma nedir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp sohbet aktarma nedir?
  2. Telegram da arşivden nasıl çıkarılır?
  3. Telefon değişikliğinde WhatsApp mesajları nasıl aktarılır?
  4. WhatsApp arşivlenmiş mesaj ne demek?
  5. WhatsApp'ta arşiv ne işe yarar?
  6. WhatsApp arşivleme nerede?
  7. Sohbet nasıl arşivlenir?

WhatsApp sohbet aktarma nedir?

Bireysel veya grup sohbetlerinizden sohbet geçmişinizin bir kopyasını dışa aktarmak için sohbeti dışa aktarma özelliğini kullanabilirsiniz. ... Diğer seçenekler > Diğer > Sohbeti dışa aktar'a dokunun. Sohbeti aktarırken medyaları dahil etmek isteyip istemediğinizi seçin.

Telegram da arşivden nasıl çıkarılır?

Bireysel bir sohbeti veya grup sohbetini arşivden çıkarma
  1. Aşağı düğmesi > Arşivlenen sohbetler'e basarak Sohbetler listesi'nin en alt kısmına gidin.
  2. Arşivden çıkarmak istediğiniz bireysel sohbeti veya grup sohbetini seçin.
  3. Seçenekler > Arşivden çıkar > Tamam'a basın.

Telefon değişikliğinde WhatsApp mesajları nasıl aktarılır?

WhatsApp Ayarları > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek ve Şimdi Yedekle'yi seçerek sohbetlerinizin yedeğini her zaman manuel olarak oluşturabilirsiniz. Ayrıca, Otomatik Yedek'e gidip yedekleme sıklığını seçerek yedeklemelerin otomatik olarak oluşturulmasını ayarlayabilirsiniz.

WhatsApp arşivlenmiş mesaj ne demek?

Sohbeti arşivle özelliği, sohbetlerinizi daha iyi düzenleyebilmeniz için sohbetler listenizdeki bireysel sohbetleri veya grup sohbetlerini gizlemenize olanak verir.

WhatsApp'ta arşiv ne işe yarar?

Sohbeti arşivle özelliği, sohbetlerinizi daha iyi düzenleyebilmeniz için sohbetler listenizdeki bireysel sohbetleri veya grup sohbetlerini gizlemenize olanak verir. Sohbetler listenizin en alt kısmına giderek arşivlenen sohbetlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

WhatsApp arşivleme nerede?

Whatsapp arşiv mesajları görme Android işemi için “Arşivlenmiş” bölümü ekranı kaydırdığınızda altta yer alacaktır. Sohbetler ekranınızı aşağı kaydırarak en alta gelin ve Arşivlenmiş yazısına dokunun.

Sohbet nasıl arşivlenir?

SOHBETLER ekranını kaydırarak en üst kısma gidin. Arşivlenmiş seçeneğine dokunun. Arşivden çıkarmak istediğiniz bireysel sohbete veya grup sohbetine dokunup basılı tutun. Ekranın üst kısmındaki Arşivden çıkar'a dokunun.