Dior Pure Poison ne kokusu?

İçindekiler:

  1. Dior Pure Poison ne kokusu?
  2. Pure Poison ne demek?
  3. Dior Hypnotic Poison içinde ne var?
  4. DP R9 hangi parfüm?
  5. Pure parfüm ne demek?
  6. Hypnotic Poison şekerli mi?
  7. Dior Hypnotic Poison kaç TL?
  8. DP Y4 hangi parfüm?
  9. Saf parfüm Nedir?

Dior Pure Poison ne kokusu?

Sofistike kadınlar için baştan çıkartıcı ve karşı konulmaz, çiçeksi parfüm. Saf, ama gizemli ve samimi bir his taşır. Üst notalar: Yasemin, tatlı portakal, calabria bergamotu, sicilya mandalinası.Orta nota: Portakal çiçeği, gardenya. Alt nota: Sandal ağacı, esmer amber.

Pure Poison ne demek?

İsmi Poison (Zehir). Christian Dior tarafından 1985'te üretildi. Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren altı ay boyunca tüm dünyada her beş saniyede bir tane satıldı. ... Christian Dior tüm dünyada aynı anda Pure Poison'u (Saf Zehir) piyasaya çıkardı.

Dior Hypnotic Poison içinde ne var?

Tepe notalarında kayısı, mürdüm eriği, Hindistan cevizi bulunan bu frapan ve güçlü parfümün kalp notalarında yasemin, sümbül, gül, kimyon ve inci çiçeği kendini hissettiriyor. Hypnotic Poison Edt'nin dip notalarına gelindiğinde vanilya, badem, musk ve sandal ağacı parfümün çarpıcılığını ve baskınlığını yansıtıyor.

DP R9 hangi parfüm?

R9 GUCCI/ RUSH 2 –23 TL. G8 GUCCI/GUCCI – 22 TL.

Pure parfüm ne demek?

Pure parfüm, saf parfüm olarak bilinmektedir. Pure parfümler ciltte en uzun süre kalabilen parfüm çeşididir. Pure parfümler özel olarak üretilmektedir. Ayrıca bu parfüm çeşidi parfümler arasında en pahalı olan bir parfüm türüdür.

Hypnotic Poison şekerli mi?

Alt Notası Parfüme vanilya pudramsı bir aroma katıyor ve tatlı çiçeklerin aromasıyla güzel bir aroması oluyor . Orta notasında olan vanilya ve misk parfümünü başlıca kalp notası olarak hissedebilirsiniz . İlk sıkışta gelen tatlımsı ve şekerli aroma aynı şekilde devam eder.

Dior Hypnotic Poison kaç TL?

Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml Kadın Parfüm İle En Çok Karşılaştırılanlar
Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml Kadın ParfümDior Hypnotic Poison EDT 50 ml Kadın Parfüm
Fiyat680,00 TL 16 satıcı702,00 TL 12 satıcı
Popülerlik8. Popüler Dior Parfüm-
Ortalama Puan2 yorum
Birim Fiyat6,80 TL/ml14,04 TL/ml
7 satır daha

DP Y4 hangi parfüm?

Y4 Black Opiate Kadın Parfüm.

Saf parfüm Nedir?

-Pure Parfum (Saf Parfüm), içerisinde çoğunlukla %20 ile %40 oranında aroma konsantrasyonundan oluşan esans bulunur ve tene göre takriben 6 saat veya daha uzun süre saf parfümün dayanıklılığı vardır. En pahalı olanlar saf parfümlerdir ve özel olarak üretilen bu parfümler çok az miktarda sıkılarak kullanılır.