Kas gevşetici kaç yaş sınırı?

İçindekiler:

  1. Kas gevşetici kaç yaş sınırı?
  2. Muscoflex kas gevşetici mi?
  3. Muscoflex jel krem ne işe yarar?
  4. Recoside krem Niçin Kullanılır?
  5. Recoside 4 mg film tablet ne işe yarar?
  6. Redekain krem nedir?

Kas gevşetici kaç yaş sınırı?

Bu ilacı 16 yaşından küçük çocuklarda kullanmayınız. Yaşlılarda kullanımı: MUSCOFLEX'in yaşlı hastalardaki güvenlilik ve etkililiği incelenmemiştir.

Muscoflex kas gevşetici mi?

MUSCOFLEX, tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. 30 g'lık alüminyum tüp içinde 75 mg etkin madde bulunur. MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır.

Muscoflex jel krem ne işe yarar?

MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. MUSCOFLEX, yetişkinlerde ve 16 yaştan itibaren ergenlerde ani ortaya çıkan omurilik kaynaklı ağrılı kas kasılmalarının ek tedavisinde kullanılır.

Recoside krem Niçin Kullanılır?

1. RECOSIDEⓇ nedir ve ne için kullanılır? semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır. varsa, • Gebelik ve emzirme döneminde iseniz. Uzun süreli kullanmanız durumunda (aşın duyarlık meydana gelebilir).

Recoside 4 mg film tablet ne işe yarar?

RECOSİDE® , tablet formunda olup 4 mg tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. Her bir kutuda, 20 tablet bulunur. Tabletler, somon renkli, film kaplı, bir yüzünde “4” yazılı, oval tablet şeklindedir.

Redekain krem nedir?

Redekain, derideki yıpranma, tahriş ve yanıkların sebep olduğu ağrı; çeşitli nedenlere bağlı kaşıntı, meme ucu, anüs ve dudak çatlakları, hemoroid ve böcek ısırığı gibi cilt tahrişlerinin sebep olduğu ağrı ve kaşıntının giderilmesinde kullanılmaktadır.