Bizim Toptan Satış Mağazaları ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Bizim Toptan Satış Mağazaları ne iş yapar?
  2. Bizim Market sahibi kimdir?
  3. Bizim kaç şubesi var?
  4. Bizim Toptan Satış nasıl yapılır?
  5. Bizim Toptan neler var?
  6. Bizim Toptan hangi kargo?
  7. Bizim Toptan hangi kargo ile çalışıyor?
  8. Bizim üyelik kartı nasıl alınır?
  9. Bizim genel müdürü kim?
  10. Hüseyin Balcı kimdir?
  11. Bizim Toptan marketten Kimler alışveriş yapabilir?
  12. Bizim Toptan saat kaçta açılıyor?

Bizim Toptan Satış Mağazaları ne iş yapar?

Bizim Toptan; gıda, alkolsüz içecek, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerinde, Türkiye'de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası şirketlerin, tüketici nezdinde bilinirliği yüksek markalarının toptan satışını yapmaktadır.

Bizim Market sahibi kimdir?

Perakende şirketlerinin grubun toplam cirosunun yaklaşık 0'unu oluşturduğuna işaret eden Yıldız Holding Perakende Grubu Başkanı Mustafa Yaşar Serdengeçti de, grubun en önemli iki oyuncusunun Bizim Toptan ve Şok Marketler olduğunu söyledi.

Bizim kaç şubesi var?

Türkiye genelinde mağazaya ulaşan Bizim Toptan, müşteri sayısını 445 bin'den 650 bin'e yükseltmiştir.

Bizim Toptan Satış nasıl yapılır?

Mağazalarımızdan, Bizim Toptan Satış Mağazaları sisteminde kayıtlı müşteriler alışveriş yapabilirler. Kayıtlı müşterilerimiz, kendilerine verilen alışveriş kartı “Bizim Kart” veya akıllı telefonlarına yükleyecekleri “Bizim Toptan Market Uygulaması” ile aktivite, kampanya ve avantajlarımızdan faydalanabilmektedir.

Bizim Toptan neler var?

Şirket; gıda, alkolsüz içecek, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerinde, Türkiye'de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası şirketlerin, tüketici nezdinde bilinirliği yüksek markalarının toptan satışını yapmaktadır.

Bizim Toptan hangi kargo?

Sunduğu uygun fiyatlar ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen BizimToptan.com.tr, kullanıcılarına 99 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, kargo takibi ve koşulsuz 14 gün iade hakkı gibi kolaylıklar sunuyor. 1500'e yakın ürün sunan BizimToptan.com.tr, teslimatlarını MNG Kargo ile gerçekleştiriyor.

Bizim Toptan hangi kargo ile çalışıyor?

Sunduğu uygun fiyatlar ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen BizimToptan.com.tr, kullanıcılarına 99 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, kargo takibi ve koşulsuz 14 gün iade hakkı gibi kolaylıklar sunuyor. 1500'e yakın ürün sunan BizimToptan.com.tr, teslimatlarını MNG Kargo ile gerçekleştiriyor.

Bizim üyelik kartı nasıl alınır?

Bizim Toptan Satış Mağazaları'ndaki kampanya ve aktivitelerden sadece "Bizim Kart" ile yararlanabilirsiniz. Kartın basımı için mağazalarımıza başvuruda bulunabilirsiniz.

Bizim genel müdürü kim?

Hüseyin Balcı (Şub 2017–) BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş./CEO

Hüseyin Balcı kimdir?

HÜSEYİN BALCI. 84 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Rize'lidir. ... Babasının hediye ettiği küçük bir orgla müziğe ilk adımını attı. 14 yaşında Rize'nin yerel televizyonunda yayınlanan ''Türkü Gecesi'' programında ilk sahne deneyimini yaşadı.

Bizim Toptan marketten Kimler alışveriş yapabilir?

"Bizim Kart"” tüm müşterilerimize verilen kişiye özel alışveriş kartıdır. “Bizim Kart” ile Türkiye'deki tüm mağazalarımızdan alışveriş yapabilirsiniz. Bizim Toptan Satış Mağazaları'ndaki kampanya ve aktivitelerden sadece "Bizim Kart" ile yararlanabilirsiniz. Kartın basımı için mağazalarımıza başvuruda bulunabilirsiniz.

Bizim Toptan saat kaçta açılıyor?

Bizim Toptan Market haftanın her günü açıktır. Yani ister hafta içi isterseniz de hafta sonları markete mesai saatleri içerisinde giderek, alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Normal şartlarda Bizim Toptan Market çalışanları sabah 09:00'da mesaiye başlar ve 21:00'a kadar mesaiye devam ederler.