Ankara Kızılaydan otogara nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Ankara Kızılaydan otogara nasıl gidilir?
  2. EGO ne zamana kadar ücretsiz bayram?
  3. Karaman dolmuş saat kaçta bitiyor?
  4. Yasaklarda dolmuş var mı?

Ankara Kızılaydan otogara nasıl gidilir?

Ankaray işletmesinin herhangi bir istasyonundan AŞTİ yönüne binilerek ulaşılabilir. Metro İşletmesinden Kızılay Ortak istasyonundan Ankaraya aktarma yapılarak ulaşılabilir.. Metronun Akköprü istasyonunda Konya yolu güzergahını kullanmakta olan EGO otobüsleri ve Dolmuşlardan yararlanılarak ulaşılabilir..

EGO ne zamana kadar ücretsiz bayram?

EGO Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi; EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (EGO otobüsleri, METRO ve ANKARAY) ile “Kurban Bayramı” süresince 20-21-22-23 Temmuz 2021 tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verilecektir.

Karaman dolmuş saat kaçta bitiyor?

Karaman şehir içi ulaşımda görevli 10 hat bulunmaktadır. Bu otobüsler otogar, TOKİ evleri, hastane, üniversite arasında şehri dolaşmaktadır. Otobüs saatleri hafta içi 07.00'den 21.00'e kadar, haftasonu ise 08.00'den 21.00'e kadar çalışmaktadır. Otobüslerin hepsi otogardan çoğunlukla saatte bir kalkmaktadır.

Yasaklarda dolmuş var mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü otobüsler ve diğer araçlarla ulaşım hizmetleri verilmeye devam edilecek. ... Pazar günü otobüsler, metrobüs, metro, dolmuş, taksi gibi araçlar sokağa çıkma yasağında da faliyette olacak.