Yüzdeki izler nasıl geçer lazer?

İçindekiler:

  1. Yüzdeki izler nasıl geçer lazer?
  2. Yüzdeki Leke ve izler nasıl geçer?
  3. Fraksiyonel lazer etkili mi?
  4. Fraksiyonel lazer ne kadar sürede iyileşir?

Yüzdeki izler nasıl geçer lazer?

Cildi soyarak yenileyen lazerler, derinin üst tabakasını soyarak etkili olurlar. Ayrıca derideki kollajenin yapımını da uyardıkları düşünülmektedir. Derinin yenilenmesi ile sivilce (akne) izleri azaltılmaktadır. Bu amaçla CO2 lazer ve erbium (Er:YAG) lazer kullanılır.

Yüzdeki Leke ve izler nasıl geçer?

Sivilce lekelerini giderme ve cildin rengini açma konusunda etkili olan elma sirkesi, asidik özellikleri taşır. Yarım çay bardağı elma sirkesi ve yarım çay bardağı suyu karıştırın. Temiz bir pamuk yardımıyla sivilce izlerinin olduğu bölgelere sürün. 5 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın.

Fraksiyonel lazer etkili mi?

Fraksiyonel lazer cilt yenilemek amacıyla kullanılan en son teknoloji lazer cihazıdır. Fraksiyonel lazer, tedavi edici etkisi yüksek yan etkisi az olması sebebiyle, son zamanlar en çok tercih edilen uygulama yöntemi olmuştur.

Fraksiyonel lazer ne kadar sürede iyileşir?

Fraksiyonel fonksiyon ile çok daha konforlu ve başarılı hale getirilmiş, iyileşme süresi oldukça kısalmış bir lazer uygulamasıdır. Ve hastanın iş ve sosyal yaşamına dönmesi ortalama 1-2 güne inmiştir. Fraksiyonel lazer sivilce izi, yara izi, cilt yenileme ve çatlak tedavisinde kullanılan en etkili lazer sistemidir.