Yeşil pasaport Randevu Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. Yeşil pasaport Randevu Nasıl Alınır?
  2. Istanbulda yeşil pasaport nereden alınır?
  3. Pasaport nasıl randevu alınır?
  4. Yeşil pasaport nereden alınır 2021?

Yeşil pasaport Randevu Nasıl Alınır?

Bunun için yapmanız gereken Alo 199 hattını aramaktır. Bu hattı ararken sırayla şunları yapmanız gerekir; Başına hiçbir rakam koymadan cep telefonunuzdan ya da sabit telefonunuzdan 199 tuşlarına basın. Pasaport randevusu için 1 tuşuna basın.

Istanbulda yeşil pasaport nereden alınır?

Hususi (Yeşil) Pasaport işlemleri için Müdürlüğümüzden alınan evraklar 60 gün geçerli olup,bu süre içinde (İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne) başvuru yapılmalıdır. ( İstanbul İl Nüfus Müdürlüğü Randevu sistemi ile çalışmaktadır.)

Pasaport nasıl randevu alınır?

Telefon ile kolay bir şekilde pasaport randevusu alınabilir. Pasaport randevusu almak için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden randevu oluşturulabilir. Bunu yapamayacaklarını düşünen kişiler ise Alo 199 ile pasaport randevusunu çok kolay bir şekilde alabilir.

Yeşil pasaport nereden alınır 2021?

İl Nüfus Müdürlüğünden Randevu Alın epasaport.gov.tr adresinden, seçtiğiniz İl Nüfus Müdürlüğü'nün takvimini görüp size uygun olan bir zamana randevu alabilirsiniz. Yeşil pasaport başvurusu sadece İl Nüfus Müdürlüğü'nden yapılabilmekte ama herhangi bir şehirde başvurabilirsiniz.