Doğan Burda Dergi Grubu'nun tüm dergileri 2019 yılı içerisinde toplam kaç adet satılmıştır?

İçindekiler:

  1. Doğan Burda Dergi Grubu'nun tüm dergileri 2019 yılı içerisinde toplam kaç adet satılmıştır?
  2. Doğan Burda kime ait?
  3. Doğan Burda ne iş yapar?
  4. Doğan Burda Dergi hangi kargo?
  5. Dobur ne iş yapar?
  6. Dobur satıldı mi?
  7. Burda Medya kimin?
  8. Burda medya kimin?
  9. Dobur hisse cezası ne zaman bitiyor?
  10. Fortune 500 neye göre belirleniyor?

Doğan Burda Dergi Grubu'nun tüm dergileri 2019 yılı içerisinde toplam kaç adet satılmıştır?

Turkuvaz Dağıtım tarafından gerçekleştirilen dağıtım, tanzim, teşhir ve yayın transferi faaliyetleri Doğan Burda yönetimi tarafından direkt ya da seçtiği yapılarca sürekli denetlenmiştir. Dergilerin satıldığı zincir mağazaların adedi 2020 yılının ilk yarısında 3.800 adettir (2019 yılı: 3.180 adet).

Doğan Burda kime ait?

Doğan Burda Dergi; Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. ve Burda GmbH ortaklığından oluşuyor. Doğan Burda'nın 50'den fazla dergisi, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'nin çok geniş çaplı bir pazarlama-reklam organizasyonunun sinerjisinden faydalanıyor.

Doğan Burda ne iş yapar?

Doğan Burda. 13'ü uluslararası olan markamızla ve Türkiye'nin en eski ve köklü dergileriyle, Türkiye'nin lider ve en yaratıcı dergi grubuyuz. 2 haftalık ,15 aylık ve yılda 40'dan fazla dönemsel dergi yayınlıyoruz. Yıllık 12 milyon basılı dergi erişimi ve 15 milyondan fazla aylık dijital erişim ile pazarın lideriyiz.

Doğan Burda Dergi hangi kargo?

Teslimat, SATICI Sürat Kargo aracığı ile, ALICI tarafından teslimat için belirtilen adrese ve siparişin SATICI'ya ulaştığı tarihten itibaren en geç 7 (yedi) gün içerisinde yapılacaktır.

Dobur ne iş yapar?

DOGAN BURDA DERGI YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.S.
BİST KoduDOBUR
Şirket ÜnvanıDOGAN BURDA DERGI YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.S.
Faaliyet AlanıDergi yayıncılığı ve pazarlama
Sermaye19.559.175 TL
Kuruluş Tarihi21.07.1988
8 satır daha

Dobur satıldı mi?

DOBUR: Doğan Grubu satıyor.

Burda Medya kimin?

Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş., Doğan Yayın Holding A.Ş. ve Burda GmbH ortaklığında kurulan ve Türkiye'de dergi alanında faaliyet gösteren medya şirketidir.

Burda medya kimin?

Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş., Doğan Yayın Holding A.Ş. ve Burda GmbH ortaklığında kurulan ve Türkiye'de dergi alanında faaliyet gösteren medya şirketidir.

Dobur hisse cezası ne zaman bitiyor?

DOBUR payında 3 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak kredili işlem yasağı ve brüt takas önleyici tedbirleri uygulanacak. uygulanacak. tedbirleri uygulanacaktır. DOBUR payında tedbirin uygulanacağı son tarih 20'dir."

Fortune 500 neye göre belirleniyor?

Listede yer alan 500 şirketin değerlerinin medyanı alınmaktadır. BIST'e kote olan şirketlerde ise piyasa değeri, yatırımcı kârlılığı ve hisse başına kâr değerlerinin medyanı kote olan tüm şirketlerin medyanı olarak hesaplanmaktadır.