PUBG SKS nerede bulunur?

İçindekiler:

  1. PUBG SKS nerede bulunur?
  2. PUBG M24 nerede bulunur?
  3. PUBG Aug silah nerede bulunur?
  4. PUBG R45 nerede bulunur?
  5. PUBG Mobile 8x dürbün nerede bulunur?
  6. PUBG Mobile Mosin nagant en çok nerede bulunur?
  7. Erangel gerçekte neresi?
  8. PUBG Mobile kar98 nerede bulunur Miramar?
  9. PUBG arbalet en çok nerede bulunur?

PUBG SKS nerede bulunur?

PUBG Mobile'da bir keskin nişancı tüfeği bulmak için en iyi yerlerden biri Sosnvka Askeri Üssüdür. Burası büyük bir loot yüzdesi vardır ve kesinlikle burada binalardan birinde M24 veya Kar98K gibi bir keskin nişancı tüfeği bulacaksınız. Bir daha keskin nişancı tüfeği kullanmak istediğinizde, bu askeri üsse gidin.

PUBG M24 nerede bulunur?

PUBG Mobile: Haritalarda M24 Bulmak İçin En İyi 5 Konum
  • Sosnovka Military Base.
  • Pochinki.
  • Novorepnoye.
  • Mylta ve Mylta Power.
  • Rozhok.

PUBG Aug silah nerede bulunur?

AUG A3: PUBG Mobil'de nadir bulunan piyade tüfeklerinden biridir çünkü sadece supply drops'ta bulunabilir.

PUBG R45 nerede bulunur?

Yeni R45 silah altı atışlı bir revolver ve 45 ACP cephaneli yapıya uygun olarak bir hızlandırıcı ile birlikte geliyor. Red dot sight eklentisini de destekliyor. Yeni R45, bir world spawn silahı olarak yalnızca yeni çöl haritasında yer alacak ve eski R1895 revolver'in yerini alacak.

PUBG Mobile 8x dürbün nerede bulunur?

PUBG Mobile Sosnovka Military Base Bölgesi. 8x dürbün bulabileceğiniz ilk yeri Sosnovka Military Base. Bu bölge ana adanın güneyinde yer almakta. Military Base aynı zamanda en iyi ekipmanlar bulabileceğiniz yerlerden biri, ancak ufak bir problem var burası genellikle kalabalık oluyor.

PUBG Mobile Mosin nagant en çok nerede bulunur?

PUBG mosin nagant Vikendi ve Erangel haritalarında yer alıyor. Vikendi veya Erangel'de maça girdiğinizde, haritanın herhangi bir yerinde mosin nagant ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle binaların içerisinde bu silahla karşılaşma şansınız daha fazladır.

Erangel gerçekte neresi?

4. PUBG: Mylta Enerji Santrali, Erangel. Gerçek Dünya Konumu: Nükleer santral Chernobyl nükleer santralleri, Rusya.

PUBG Mobile kar98 nerede bulunur Miramar?

PUBG Mobile San Martin bölgesi. PUBG Mobile haritasındaki bir başka keskin nişancı tüfeği bulabileceğiniz konum San Martin'dir. Birçok binası ve evi olan bu küçük şehirde de KNT silahları bulundurma oranı yüksek. Bu nedenle, burada her zaman Kar98k veya M24 gibi bir keskin nişancı tüfeği bulabilirsiniz.

PUBG arbalet en çok nerede bulunur?

Sanhok haritasının en şiddetli çatışmalarına sahne olan Bootcamp'te her hangi bir evin üst katında rahatlıkla arbalet silahına ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra Paradise Resort, Quarry ve Sahmee gibi bölgelerde de arbalet sayısı oldukça fazladır.