Göğüs Kafesının altının Agrıması hangi bölüm bakar?

İçindekiler:

  1. Göğüs Kafesının altının Agrıması hangi bölüm bakar?
  2. Kadınlarda gögüs agrısı için hangi bölüm?
  3. Sağ gögüs agrısı için hangi bölüme gidilir?
  4. Memelerde agrısı neden olur?
  5. Iki göğüs arasi ağrısı hangi doktora gidilir?

Göğüs Kafesının altının Agrıması hangi bölüm bakar?

Darbe kaynaklı bir kaburga ağrınız varsa hastanelerin Ortopedi ve Nöroloji kliniğine başvurmanız faydalı olabilir. Ancak ağrının nedenini bilmiyorsanız yine hastanelerin dahiliye polikiniklerine başvurmanız gerekir. Gerektiğinde dahiliye doktoru durumunuza göre sizi başka bir bölüme yönlendirecektir.

Kadınlarda gögüs agrısı için hangi bölüm?

Bu en sık memelerin üst ve dış kısımlarında görülür. Bezeler, adet döngünüz boyunca da büyüyebilir. MEME AĞRISI İÇİN HANGİ BÖLÜME/DOKTORA GİDİLİR? Meme ağrısı için hastanelerin Genel Cerrahi (Hariciye) polikliniklerine/doktoruna başvurulması gerekir.

Sağ gögüs agrısı için hangi bölüme gidilir?

Sağ veya sol göğüste meydana gelen ağrılarda, Göğüs Hastalıkları bölümüne gitmek gerekecektir. Yine sürekli yaşanan sıkışma ve nefes darlığı durumunda, bu uzman doktora gidilmelidir. Kişinin kalp rahatsızlığı bulunuyorsa, göğüs doktoru yerine Kalp Cerrahisine başvurması gerekecektir.

Memelerde agrısı neden olur?

MEMEDE AĞRI YAŞANMASININ NEDENLERİ Meme ağrısına neden olan bazı faktörler vardır. En yaygın nedenler arasında hormon dalgalanmaları, kafein alımı, psikolojik nedenler, beslenmeye bağlı yağ asitlerinin yeteri kadar alınmamasından kaynaklanabilir.

Iki göğüs arasi ağrısı hangi doktora gidilir?

GÖĞÜS AĞRISI İÇİN HANGİ BÖLÜM/DOKTORA GİDİLİR? Göğüs ağrısında göğüs hastalıkları bölümüne başvurmanız gerekmektedir.