Kulak Temizleme Mumu işe yarıyor mu?

İçindekiler:

  1. Kulak Temizleme Mumu işe yarıyor mu?
  2. Kulak Mumu Fiyatları ne kadar?
  3. Kul-Tem Kulak Mumu nasıl kullanılır?
  4. Kulak Mumu eczanelerde satılıyor mu?
  5. Kulak Mumu Sağlıklı mi?

Kulak Temizleme Mumu işe yarıyor mu?

Kulak Mumu kullanımı vücut dengesi ile ilgili sorunların etkisini de azalttığı gibi rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliğiyle biyoenerjik ritmi düzenlemeye de yardımcı oluyor. Hiçbir yan etkisi olmayan ve çocuklara da rahatlıkla uygulanabilen kulak temizleme mumu, kulakta yakılmasıyla çalışıyor.

Kulak Mumu Fiyatları ne kadar?

  • 2 Adet Kaliteli Kulak Temizleme Mumu. gittigidiyor.com. 27,09 TL. ...
  • 2 Kutu X Relife Kulak Temizleme Mumu Çubuğu Ear Candle. n11.com. 54,00 TL. ...
  • 2 Kutu X Kulak Temizleme Mumu Çubuğu Ear Candle ( Bir Kutuda 2 Adet) gittigidiyor.com. 54,00 TL. ...
  • 5 PAKET Kul-Tem % 100 Doğal Kulak Temizleme Mumu (10 Adet) farmaucuz.com. 138,90 TL.

Kul-Tem Kulak Mumu nasıl kullanılır?

Selülozdan imal edilen Kul-Tem mumlarda yanma kolaylığı için parafin kullanılır. Mum kulağa yaslanıp yakıldığında 8 dakika boyunca yanarak hem kulaktaki kan akışını hızlandırır, hem de kulak içinde birikmiş buşonu vakumlayarak dışarı çeker Kulak temizliği periyodik olarak yapılması gereken bir işlem değildir.

Kulak Mumu eczanelerde satılıyor mu?

Birçok eczanede ve internet sitesinde satılmakta olan Kul-Tem, seçkin güzellik merkezleri, cilt bakım merkezleri, kuaförler ve masaj salonları tarafından da müşterilerine sunuluyor. Özellikle erkek kuaförlerinde bu uygulamaya başlanmış olup, bunu güzellik merkezleri takip etmiştir.

Kulak Mumu Sağlıklı mi?

Bireyler genellikle kulak temizleme mumu yerine kulak temizleme çöpü kullanmaktadır. Bu durum bazı durumlarda oldukça sağlıksız ve tehlikeli sonuçlar doğurmaktadır. Son yıllarda yapılan araştırmalara göre kendi kendine kulak temizleme mumu yapa bireylerin oldukça sağlıksız olmaktadır.