Cübbeli Ahmet Hoca hangi kanalda program yapıyor?

İçindekiler:

  1. Cübbeli Ahmet Hoca hangi kanalda program yapıyor?
  2. Miraç kandili 2021 hangi gün oruç tutulur Cübbeli?
  3. Miraç Kandili Cuma günü tek oruç tutulur mu?
  4. Miraç Kandilinden bir gün sonra oruç tutulur mu?
  5. Cübbeli'nin kaç tane çocuğu var?

Cübbeli Ahmet Hoca hangi kanalda program yapıyor?

Her hafta perşembe günü akşam saat 21:00 'da Ahmet Mahmut Ünlü namı diğer Cübbeli Ahmet Hoca Lalegül TV ekranlarında program (sohbet) yapmaktadır. Sohbetinde gündeme dair bazı bilgiler vermektedir.

Miraç kandili 2021 hangi gün oruç tutulur Cübbeli?

Recep ayının 27. günü 11 Mart 2021 Perşembe gününe denk gelmektedir. Yani Recep ayının yirmi yedinci günü, Miraç kandili günü 11 Mart Perşembe günü olmaktadır. Oruç ise 11 Mart'ta tutulur. Dileyenler tek gün tutmamak için Perşembe ve Cuma iki gün art arda oruç tutabilirler.

Miraç Kandili Cuma günü tek oruç tutulur mu?

Cuma günü de Perşembe günü akşam vaktinin girmesiyle başlar, Cuma günü akşam vaktine kadar devam eder. ... Bu kapsamda kandil geceleri için tutulan nafile oruçların asıl zamanı, geceyi takip eden gün olmakla birlikte, daha önceki günle birlikte oruç tutulabilir.

Miraç Kandilinden bir gün sonra oruç tutulur mu?

Kandil geceleri için tutulan nafile oruçların asıl zamanı, geceyi takip eden gündür. Aynı zamanda daha önceki günle birlikte de oruç tutulabilir. Yani Miraç Kandili olan günün gündüzünde ve 1 gün öncesi veya sonrasında da oruç tutulabilmektedir.

Cübbeli'nin kaç tane çocuğu var?

Kimlik tespiti sırasında 2 eşi ve 8 çocuğu olduğunu ifade eden Ünlü, aylık gelirinin ise 10 bin lira olduğunu söyledi. Mahkeme Başkanı Ekinci'nin sabıkasının olduğunu hatırlatması üzerine Ünlü, "Sabıkam 312'den.