Narnia Günlükleri kaç bölüm?

İçindekiler:

  1. Narnia Günlükleri kaç bölüm?
  2. Narnia Günlükleri ne demek?
  3. Narnia Günlükleri ne zaman çekildi?
  4. Narnia Günlükleri kaç yaş için?
  5. Chronicles of Narnia ne demek?
  6. Narnia nerede çekildi?

Narnia Günlükleri kaç bölüm?

Macera ve fantastik ögelerinin başarıyla harmanlandığı seri 3 filmden oluşuyor. 2006 yılında En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı dalında Oscar kazanan filmin başrolünde ünlü aktris Tilda Swinton yer alıyor. Sizin için Narnia Günlükleri serisinin isimler konularını, oyuncularını ve konularını derledik."

Narnia Günlükleri ne demek?

Narnia Günlükleri, çocuklar için C.S. Lewis tarafından yazılmış olan yedi kitaplık bir seridir. ... Günlükler, kurgusal bir diyar olan Narnia'nın tarihinde merkezi roller oynamış olan çocukların hikayesini anlatır. Narnia, hayvanların konuştuğu, sihrin yaygın olduğu ve iyinin kötüyle savaştığı bir yerdir.

Narnia Günlükleri ne zaman çekildi?

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
Yapım yılı2005 / ABD
Süre135 dakika
Dilİngilizce
Bütçe180 milyon dolar

Narnia Günlükleri kaç yaş için?

Fantastik edebiyatın ilklerinden birisidir Narnia Günlükleri... Film öyle sabırsızlıkla beklenen türden birşey değil, genel olarak 7-14 yaş çocuklarına hitap eden bir film olmaktan kendini kurtaramamış.

Chronicles of Narnia ne demek?

Narnia Günlükleri C. S. Lewis tarafından çocuklar için yazılmış yedi kitaplık bir fantastik roman serisidir. Narnia Günlükleri klasik çocuk kitapları olarak dikkate alınır ve yazarının en bilinen çalışmasıdır, dünya çapında 41 dile çevrilmiş ve 100 milyondan fazla satmıştır.

Narnia nerede çekildi?

Narnia, (güneyindeki Archenland'dan ayıran) sıradağlar ile çorak arazi ve fundalıklar (kuzey sınırı) arasında uzanan bir ülkedir. Narnia'nın doğusunda deniz, batısında ise sarp dağlar ve kayalıklar vardır.