Bulaşık makinesinde toz deterjan nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bulaşık makinesinde toz deterjan nasıl kullanılır?
  2. Sıvı deterjan Bulaşık makinesinde nasıl kullanılır?
  3. Bulasik makinesine sivi deterjan koyulur mu?
  4. Bulaşık Makinesi Tablet Deterjan düğmesi ne ise yarar?
  5. Makina parlatıcısı nasıl kullanılır?
  6. Bulaşık makinesi deterjanı yoksa neyle yıkanır?
  7. Bulaşık makinesi tableti yoksa ne kullanılır?
  8. Beko Bulaşık Makinesi Tablet deterjan düğmesi ne işe yarar?
  9. Makine parlatıcısı ne işe yarar?
  10. Pril Parlatıcı Nasıl Kullanılır?

Bulaşık makinesinde toz deterjan nasıl kullanılır?

Belirtilen kadar toz veya tablet deterjanı bölmeye koyun. Deterjan bölmesinin iç kısmında doğru miktarda toz deterjan kullanmanıza yardımcı olacak seviye çizgileri vardır. Deterjan bölmesi tam doldurulduğunda 40 cm³ deterjan alır.

Sıvı deterjan Bulaşık makinesinde nasıl kullanılır?

Bulaşık makinesinde sıvı deterjan kullanımı için yine makine içerisinde bulunan deterjan haznesinin kullanılması gerekmektedir. Deterjan haznesine uygun miktarda sıvı deterjan koyarak, bulaşıkları çok daha etkili bir şekilde yıkayabilmeniz mümkündür.

Bulasik makinesine sivi deterjan koyulur mu?

Bulaşık Makinesine Sıvı Deterjan Koyulur mu? Hayır. Bulaşık makinelerinde, sadece bulaşık makinesi için üretilen ürünler kullanılır. Eğer elde yıkama için tasarlanan sıvı bulaşık deterjanını makinenize koyarsanız; dakikalar içinde mutfağınızı köpükler basabilir.

Bulaşık Makinesi Tablet Deterjan düğmesi ne ise yarar?

Az Bulaşık/Tablet Deterjan Düğmesi makinenizin Az Bulaşık ve Tablet Deterjan Fonksiyonlarını açıp kapatmanızı sağlar. Makinenizi tam doldurmadan çalıştırmak istiyorsanız, bulaşıklarınızı makinenizin içerisine istediğiniz gibi yerleştiriniz. Açma / Kapatma düğmesine basarak makinenizi açın.

Makina parlatıcısı nasıl kullanılır?

Bulaşık makinesi parlatıcısı makinenin kapağında yer alan parlatıcı gözüne konulmalıdır. Bulaşık deterjanı gözünün hemen yanında parlatıcı gözü bulunur. Gözün kapağı açılarak parlatıcıyı içine dökmelisiniz. Parlatıcı haznesi dolana kadar dikkatlice doldurmaya devam edebilirsiniz.

Bulaşık makinesi deterjanı yoksa neyle yıkanır?

Bulaşık makinesi deterjanı yerine sirke ve limon tuzu karışımı

Bulaşık makinesi tableti yoksa ne kullanılır?

Bulaşık makinesi deterjanı yerine sirke ve limon tuzu karışımı

Beko Bulaşık Makinesi Tablet deterjan düğmesi ne işe yarar?

Tablet Deterjan fonksiyonunu seçtiğinizde tuşun üstündeki lamba yanar. A En son kullandığınız yıkama programında Tablet Deterjan fonksiyonunu kullandıysanız, bir sonraki seçtiğiniz yıkama programında da Tablet Deterjan fonksiyonu aktif durumda kalır.

Makine parlatıcısı ne işe yarar?

Parlatıcılar, bulaşıkların üzerindeki suyun alınmasını sağladığından özellikle kurutmaya yardımcı olur. Parlatıcı kullanıldığında su lekeleri önlerken aynı zamanda bulaşıklar da parlaklık kazanır.

Pril Parlatıcı Nasıl Kullanılır?

Pril Parlatıcı nasıl kullanılır? Parlatıcının kapağını yukarı doğru çekerek açınız ve makinanızın parlatıcı gözüne aldığı kadar yada makinanızda belirtildiği miktarda doldurunuz. Taşan parlatıcıyı temizleyiniz.