HD video player ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. HD video player ne işe yarar?
  2. VLC Media Player güvenilir mi?
  3. VLC Media Player hangi dosyaları açar?
  4. VLC Media Player Nasıl Kurulur?
  5. VLC Media Player Uzantısı Nedir?
  6. VLC Player MKV oynatır mı?
  7. VLC Streamer nedir?

HD video player ne işe yarar?

HD Video Player, telefonunuz üzerinde yer alan tüm videoları, formatları ne olursa olsun, oynatabileceğiniz Android için geliştirilmiş eksiksiz bir multimedya çalardır. ... Uygulama, otomatik olarak cihazınızın hafızasında yer alan her bir videoyu bulur ve alfabetik olarak listeler.

VLC Media Player güvenilir mi?

Şık özellikleri dışında yüzde yüz güvenli indir VLC media var. Bu medya oynatıcı onaylanmış site indirmek için tavsiye edilir. Bu virüs tüm formdan ücretsiz devam edecektir. Bu oyuncu, ama aynı zamanda spyware ve diğer her türlü yaramazlığı amaçlanan zararlardan sadece korumalı değildir.

VLC Media Player hangi dosyaları açar?

Giriş biçimleri: mpeg, avi, ogg, wav veya flv dosyalarının hepsini çalabilen VLC, real media dosyalarını kısmen destekliyor. Ses biçimleri: Popüler biçimlerin hepsi destekleniyor. Tek istisna ise yukarıda olduğu gibi Real Audio. Bu codec kısmi olarak destekleniyor.

VLC Media Player Nasıl Kurulur?

"Applications" klasörü penceresinin sağ tarafındadır, trafik konisi şekilli VLC uygulama simgesi ise soldadır. VLC bilgisayarına yüklenir....VLC'yi çalıştır.

  1. Applications (Uygulamalar) klasöründeki VLC uygulama simgesine iki kez tıkla.
  2. Mac'in VLC'yi doğrulamasını bekle.
  3. İstendiği zaman Open'a (Aç) tıkla.

VLC Media Player Uzantısı Nedir?

vlc dosyası nedir ve nasıl açılır - VLC Playlist File Bu, VLC media player tarafından kullanılan medya dosyalarının uzantısıdır. Medya dosyalarını orijinal türünde kaydeder ancak sonua bir . ... Herhangi bir dosyanın uzantısı .vlc olarak değiştirilerek VLC player'da oynatılabilir.

VLC Player MKV oynatır mı?

Basit, hızlı ve güçlüdür. Herşeyi oynatır - Dosya, Disk, Web Kamerası, Aygıt ve Akış. Çoğu kodlayıcı/çözücüyü ek kodlayıcı/çözücü paket gerektirmeden oynatır - MPEG-2, MPEG-4, H.

VLC Streamer nedir?

VLC, özgür ve açık kaynak kodlu, platformlar arası, bir ortam oynatıcı ve çatıdır. Çeşitli DVD, Ses CD, VCD ortamları ile hemen hemen tüm ortam dosyaları ve akış protokollerini oynatabilir. VLC, özgür ve açık kaynaklı, platformlararası bir çoklu ortam oynatıcısı ve çatısıdır.