Hizmet cetveli dökümü nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Hizmet cetveli dökümü nasıl alınır?
  2. Emekli Sandığı Hizmet Dökümü nasıl alınır?
  3. Hizmet döküm cetveli nereden alınır?
  4. Hizmet durum çizelgesi nedir?

Hizmet cetveli dökümü nasıl alınır?

SGK onaylı sigorta hizmet dökümünü E-devlet sistemi üzerinden alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altında bulunan tüm vatandaşlarımızın temin edebildikleri bir belgedir. Belge içerisinde sigorta ve prim bilgileri bulunmaktadır.

Emekli Sandığı Hizmet Dökümü nasıl alınır?

– https://www.turkiye.gov.tr/4c-tescil-kaydi linkine tıklayın ya da e-devlet'in Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına giriş yapın ve oradan 4C Tescil Kaydı'nı bulun. – İşlemlere devam etmek için sistemde kimlik doğrulaması yapmanız gerekmektedir. Bunun in de TC kimlik numarası ve e-devlet şifresine ihtiyaç vardır.

Hizmet döküm cetveli nereden alınır?

SGK hizmet dökümü belgesi, günümüzde e-Devlet üzerinden kolayca çıkartılabilir. Kamu hizmetlerini kolaylaşmasına yardımcı olan e-Devlet sayesinde sıra derdi olmadan online şekilde belge temini gerçekleştirilebilir.

Hizmet durum çizelgesi nedir?

SGK hizmet dökümü, sigortalı kişilerin sigorta bilgilerini gösteren bir belgedir. SGK hizmet dökümü belgesi, E-Devlet sistemi kullanılarak alınabilir. SGK hizmet dökümü, emekli maaşının sorgulanmasında ve prim sorgulama işlemlerinde kullanılabilir.