En Büyük ev Hangisi?

İçindekiler:

  1. En Büyük ev Hangisi?
  2. Dünyanın en iyi evi kaç lira?
  3. 50 milyon dolarlık ev kimin?
  4. Beverly Hills pahalı mı?

En Büyük ev Hangisi?

Dünyanın en büyük evi, 5.203 metre Hala Ranch adlı bu evi bir koruma fonu yöntecisi, Suudi bir Prens'ten satın almış. Evin içerisinde 15 yatak ve 27 adet banyo var. Kendine ait kocaman bir yüzme havuzu olan bu evde sadece balık yetiştirmek için kullanılan özel balık havuzları da mevcut.

Dünyanın en iyi evi kaç lira?

Amerika Birleşik Devletleri, Southampton'da, 10.000 m²'lik yaşam alanını kaplayan Fairfield Pond dördüncü sırada yer alıyor. 198 milyon dolarlık fiyat etiketiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin en pahalı evi olma özelliği taşıyor.

50 milyon dolarlık ev kimin?

Musk'ın hayran blogu Teslarati'ye göre, bu yıl dünyanın en zengin insanı seçilen girişimcinin Boxabl'a ait 50 bin dolar değerindeki yaklaşık 35 metrekarelik modüler bir evde yaşadığı söyleniyor. Elon Musk'ın dünyanın en zenginlerinden biri olduğunu hepimiz biliyoruz.

Beverly Hills pahalı mı?

Beverly Hills, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles County'nin batı kısmında bulunan bir şehirdir. ... Şehirdeki bir evin ortalama geliri 87.000 dolardır. 2007'de Coldwell Banker ortalama bir evin fiyatının 2.2 milyon dolar olduğu Beverly Hills'i ABD'nin en pahalı emlak pazarı olarak listeledi.