Zade Vital yer fıstığı yağı kapsül ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Zade Vital yer fıstığı yağı kapsül ne işe yarar?
  2. Takviye edici gıdalar kilo aldırır mı?
  3. Omega 3 kilo yapar mı?
  4. Zade Vital yağı ne işe yarar?
  5. Zade Vital nedir ne işe yarar?
  6. Fıstık yağı ne işe yarıyor?
  7. Zade Vital aspir yağı nasıl kullanılır?
  8. Fıstıktaki yağ zararlı mı?
  9. Antep fıstığı yağı nasıl kullanılır?

Zade Vital yer fıstığı yağı kapsül ne işe yarar?

Bünyesindeki tekli doymamış yağ asitleri ile iyi kolesterol seviyesini yükseltir ve kötü kolesterolü düşürür. Bu da dolaşım sistemine ve kalp sağlığına büyük katkılar sağlar. Mideye çok faydalıdır. Mide ekşimelerine, gastrit ve mide yanmalarına karşı kullanımı tavsiye edilir.

Takviye edici gıdalar kilo aldırır mı?

Bilinenin aksine, vitaminler kilo aldırmaz. Nedeni şu: Vitaminler kalori içermeyen “mikro besin unsurları”dır. Görevleri yiyip içerken kazandığınız besinlerin ve bedeninizdeki bazı metabolik süreçlerin daha düzgün, düzenli ve sorunsuz çalışmasını sağlamaktır.

Omega 3 kilo yapar mı?

Bu yağın halk arasında kilo aldırdığına inanılsa da yapılan araştırmalar tam tersini söylüyor. Balık yağı içerisinde, Omega-3, E vitamini, yağ asiti, A vitamini, B1-B2-B3 vitaminleri, C vitamini, D vitamini, demir ve kalsiyum vardır.

Zade Vital yağı ne işe yarar?

Ceviz yağı (Juglans, Wallnut) yüksek bitkisel Omega 3 (Alfa Linolenik Asit ALA) içerir. ALA normal kan kolesterol düzeyinin korunmasına katkıda bulunur. Özellikle çocuklar için, balık yağına alternatif bir besin kaynağı olarak kullanılabilir.

Zade Vital nedir ne işe yarar?

ZADE VİTAL PUNİMİN, antioksidan özelliğinden dolayı bağışıklık sistemini güçlendirici olarak sağlığın korunmasında, ayrıca trigliserit olarak bilinen kan yağlarının düşürülmesine yardımcı olarak kullanılır.

Fıstık yağı ne işe yarıyor?

Yer fıstığı yağında yüksek oranda bulunmaktadır. Yer fıstığı yağı doymamış yağlar bakımından zengin olduğu için kalp ve damarları koruyor. Yer fıstığı yağı; kandaki iyi huylu kolestrol seviyesini arttırıyor, kötü huylu kolestrol ve trigliserid seviyesini düşürüyor. Yer fıstığı yağı vücuda enerji ve kuvvet verir.

Zade Vital aspir yağı nasıl kullanılır?

Günde 2-4 kapsül kullanılması önerilir. Kapsüller ağızda ezilmeden veya çiğnenmeden, yeterli miktarda su ile yutulmalıdır.

Fıstıktaki yağ zararlı mı?

İçeriğindeki yağ sebebiyle fazla kilo alımına sebep olacağından dolayı düzenli tüketiminde miktar aşılmamalıdır. Aynı zamanda kişilerde farklı cilt sorunlarına ve sivilcelenmelere sebep olabilir.

Antep fıstığı yağı nasıl kullanılır?

Kullanımı : *Antep fıstığı yağı , günlük 1 tatlı kaşığı olmak üzere doğrudan ağız yoluyla ya da içimini kolaylaştırmak için bal ya da ılık suya karıştırılarak tüketilebilir. İstenirse salata , sos ve mezelerin üzerine doğrudan dökülmek suretiyle tüketilebilir.