Lavanta sabunu nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Lavanta sabunu nasıl kullanılır?
  2. Kükürt sabunu sivilce çıkartır mı?
  3. Lavanta sabunu ne işe yarar?
  4. Kükürtlü sabun nasıl bir şey?

Lavanta sabunu nasıl kullanılır?

Lavanta sabunu nasıl kullanılır; Lavanta sabununu köpürtüp yüz ve boyun bölgenize sürün. 1-2 dakika bekleyip ılık suyla durulayın ve havluyla kurulayın. Kullandıktan sonra lavanta sabununuzu kuru ve ahşap sabunlukta muhafaza edip, güneş ışığından korursanız daha faydalı olacaktır.

Kükürt sabunu sivilce çıkartır mı?

Kükürt sabunu ciltteki ölü deriyi atacaktır. Bu şekilde vücuttaki tüm akneler, kusurlar ve ölü deriler de giderilebilir. Kerolitik etkisi olan kükürt sabunu sivilceleri ve akneleri de kurutur. Düzenli kükürt sabunu kullanımı sayesinde ciltteki yağ salgısı da azalacaktır.

Lavanta sabunu ne işe yarar?

Saçlara canlılık verir, yanıklarda, doku bozulmalarında ve sivilcelerde tedavi edici özelliktedir. İltihaplanmaları önleyici, hücre yenileyici ve sinirleri yatıştırıcı özellikleri vardır. İçeriğinde bulunan lavanta yağı sebebiyle, cildi tahriş etmeden antiseptik özelliği sayesinde doğal koruma etkisi gösterir.

Kükürtlü sabun nasıl bir şey?

Kükürtlü sabun sivilce ve aknelere iyi gelmektedir. Kükürtlü sabunun cildi kurutma özelliği bulunmaktadır. Antiseptik ve antibakteriyel bir sabun türüdür. Bu neden cilt problemlerinde tedavi amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır.