ATO Genel Başkanı Kimdir?

İçindekiler:

  1. ATO Genel Başkanı Kimdir?
  2. ATO ne işe yarar?
  3. ATO ya nasıl üye olunur?
  4. Gürsel Baran kimdir nerelidir?
  5. ATO nereli?
  6. Dünya Ticaret Odası ne iş yapar?
  7. ATO yıllık aidat ne kadar?
  8. Esnaf Odaları kime bağlı?
  9. Sinan Aygün nereli?

ATO Genel Başkanı Kimdir?

Gürsel BARAN, Ankara Ticaret Odası Başkanı 2016 yılında Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Baran, halen bu görevi sürdürmektedir.

ATO ne işe yarar?

Ankara Ticaret Odası, Ankara'da pozitif bir ortamı ve dinamik bir yaşamını teşvik edilmesi amacıyla üyelerinin mesleki faaliyetlerinin önündeki engelleri kaldıran, menfaatlerini etkili biçimde savunan ve onları başarmaya yönlendiren, destekleyen ve geliştiren bir kurumdur.

ATO ya nasıl üye olunur?

Üyelik işlemleri ve üyelik belgeleri için 418 87 00 nolu telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca üyeden, kayıt esnasında ait olan yılın Üye Kayıt Ücreti veYıllık Aidatı tahsil edilir. İLGİLİ KURUM İÇİN VERİLEN ODA KAYIT BELGESİ, (VİZE İŞLEMLERİ VB.)

Gürsel Baran kimdir nerelidir?

1960 yılında Siirt'te dünyaya geldi. Profesyonel iş hayatına, 1981 yılında kurduğu 'Dost Boya İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi' firması ile adım attı. Kurucusu olduğu şirket çatısı altında inşaat ve boya malzemeleri sektörlerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

ATO nereli?

1960 yılında Siirt'te doğdu. Baran 1962 yılında Babasının memuriyeti nedeniyle Ankara'ya taşındı. Ankara Ulus Teknik Lisesi mezunu. 1981 yılından itibaren inşaat ve boya malzemeleri sektöründe iş hayatına başladı.

Dünya Ticaret Odası ne iş yapar?

Dünya Ticaret Merkezleri; ticari bilgilendirme ve pazar araştırması hizmetlerinin verilmesi, ticari heyet programları organize edilmesi, bünyelerindeki fuar alanlarının işletilmesi, ofis, kongre ve toplantı salonlarının kiralanması ve yine bünyelerindeki otellerde konaklama hizmetlerinin sağlanması gibi alanlarda ...

ATO yıllık aidat ne kadar?

Ancak üyeler, işlemleri için gereken evrakı ATO'dan istediğinde ATO gerekli evrakların üyenin aidat borcu nedeniyle verilemeyeceğini söylüyor. ATO'nun yıllık aidatları 2 dönemde 170'er TL olarak ödeniyor. Borçlu tacirler, borçlarını yapılandırma kapsamında peşin ya da 6 taksitte ödüyor.

Esnaf Odaları kime bağlı?

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) , Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu'na bağlı, İstanbul'da yerleşik olan bir sivil toplum kuruluşudur.

Sinan Aygün nereli?

Sinan Aydın Aygün (d. , Ankara), Türk iş adamı ve siyasetçi, 24. dönem Ankara milletvekili. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan Aygün, Gazi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirmiştir.