Nesine tek maç ne demek?

İçindekiler:

  1. Nesine tek maç ne demek?
  2. HND MS 1-0 2 ne demek?
  3. Toplam Korner 12+ ne demek?
  4. Nesine com devletin mi?
  5. Nesine com Genel Müdürü kim?

Nesine tek maç ne demek?

Yapılan maç sırasında tek bir takımın kazanacağına inanarak oynamanız halinde yaptığınız iddaa uygulamasına tek maç uygulaması ismi verilir. Oynadığınız maç ile ilgili bütün olasılıkları beklemeniz durumunda sonucu hemen öğrenme durumunuz mümkün olur.

HND MS 1-0 2 ne demek?

0-1 Handikap gördüğümüzde bilmeliyiz ki deplasman takımı maçta 1-0 önde başlıyordur. 0-2'de deplasman takımı 2-0 önde başlar ve bu bahse göre tahmin yapılması istenir. Aynı şekilde 1-0 ve 2-0 handikaplarda da ev sahibinin avansla maça başlayacağı anlamına gelir.

Toplam Korner 12+ ne demek?

Korner Sayısı Altı/Üstü:Bir maçta atılacak toplam korner sayısının tahmin edildiği oyun türüdür. ... (01) 0-8 Korner, (02) 9-11 Korner, (03) 12+ Korner şeklinde kodlanmaktadır. Kim Daha Çok Korner Kullanır:Bir maçta hangi takımın daha çok korner kullanacağının tahmin edildiği oyun türüdür.

Nesine com devletin mi?

2006 yılından bugüne Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın yasal elektronik bayii olarak hizmet veren D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. markası Nesine.com; şans oyunlarının güvenilir ve yenilikçi sitesidir. DOL bünyesinde yer alan Nesine.com aynı zamanda Milli Piyango İdaresi'nin de yasal elektronik bayisidir.

Nesine com Genel Müdürü kim?

Halit Gulbakanoglu - CEO - Nesine.com | LinkedIn.