YÖK elektronik kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. YÖK elektronik kayıt nasıl yapılır?
  2. E-Devlet elektronik kayıt nasıl yapılır?
  3. E devlet üzerinden kayıt yeterli mi?
  4. E devlet ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?
  5. Universite kayıt nasıl olur?

YÖK elektronik kayıt nasıl yapılır?

e-Kayıt yaptırmak isteyen adaylar, YÖK'ün e-Devlet üzerinden sunduğu birçok hizmetin yer aldığı sayfada bulunan "Üniversite e-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, "https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit" adresi üzerinden elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

E-Devlet elektronik kayıt nasıl yapılır?

Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınacak. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

E devlet üzerinden kayıt yeterli mi?

ÜNİVERSİTE E KAYIT YETERLİ Mİ? Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. ... Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

E devlet ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?

E-devlet üniversite kaydı nasıl yapılır? 2- Açılan sayfaya TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapın. 3- 'E-hizmetler' bölümü altında yer alan 'Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' başlığı altında açılacak 'Üniversite E-Kayıt' seçeneğini tıklayarak kayıt işlemini gerçekleştirilebilir.

Universite kayıt nasıl olur?

Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınıyor. YÖK'ün e-Devlet üzerinden sunduğu “turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit” adresi üzerinden üniversite e-kayıt işlemi gerçekleştirilir. Bu işlem için adayların sistemdeki bilgilerinin doğrulanmış olması gerekir.