Antalya Eylül ayında nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Antalya Eylül ayında nasıl olur?
  2. Kasımda Antalya kaç derece?
  3. Alanya Eylül ayında nasıl olur?
  4. Kasım ayında havalar nasıl olur?
  5. Antalya kışın nasıl olur?
  6. Kasımda Havalar nasıl olur 2021?
  7. Kışın antalyaya gidilir mi?

Antalya Eylül ayında nasıl olur?

Eylül ayında Antalya'da yağmura yakalanma riskiniz yaz aylarına göre çok daha yüksek. Bu ay da en yüksek sıcaklık 31 derece iken en düşük sıcaklık ise 19 derecedir. Ancak yaz mevsimine göre güneşlenme süresi de düşer. Ortalama güneşlenme süreci yaklaşık 9 saattir.

Kasımda Antalya kaç derece?

Antalya için Kasım ayında hava durumu
sıcaklık Kasım13.4°C138mm
sıcaklık Kasım mak.18.8°C21°C
sıcaklık Kasım asg.9.1°C

Alanya Eylül ayında nasıl olur?

Genellikle ilk hafta Eylül sıcak olduğunu. Alanya Eylül içinde deneyimleri gün sıcak. Genellikle sıcaklık 32℃ dalgalanmalar ve Rüzgar hafif meltem olduğunu.

Kasım ayında havalar nasıl olur?

Kasım ayı ile birlikte yurdumuzda genel olarak yağışsız bir süreç (halk arasında pastırma yazı) başladı. Yüksek basıncın etkisi altında kalan yurdumuzun büyük bir kısmında, gündüz yağışsız,ılık; geceleri ve sabah erken saatlerde ise sisli, soğuk hava yaşanıyor. Bu döngü kasım ayının ilk 15-20 günü için devam edecek.

Antalya kışın nasıl olur?

Bu arada “Antalya'da kışın hava nasıldır?” sorusunu da şöyle cevaplayalım: Antalya'da kış mevsimi genellikle yağmurlu geçer. Diğer iller kadar soğuk olmasa da yine de sert rüzgârlar Antalya'da görülebiliyor. Değişken bir havası olması nedeniyle Antalya'ya tatile giderken valizinize kalın giysiler koymanızda fayda var.

Kasımda Havalar nasıl olur 2021?

Hava sıcaklığının doğu kesimlerde mevsim normallerinin 0.5 ila 1 derece üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği beklenmektedir. Genel olarak sıcaklık, yağışa kıyasla öngörüsü daha yüksek bir parametredir. ...

Kışın antalyaya gidilir mi?

Antalya, kışın asla çok soğuk olmaz. En soğuk günü pek çok ilimizin bahar havası tadındadır. Bu nedenle çevre köyleri, Antalya'nın doğal güzelliklerini görmek için kış mevsimi genellikle daha idealdir.