Halk Bankası nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Halk Bankası nereye bağlı?
  2. Ekonomi Bakanlığı hangi bakanlığa bağlandı?
  3. Bağlı kuruluş ne demektir hangi birime bağlıdırlar?
  4. Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Kimdir?
  5. Vergi Dairesi Müdürlüğü nereye bağlı?

Halk Bankası nereye bağlı?

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle Merkez Bankası, BDDK, SPK'nın yanısıra Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası ve Türkiye Kalkınma Bankası'ndan oluşan kamu bankaları da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a bağlandı.

Ekonomi Bakanlığı hangi bakanlığa bağlandı?

2011 yılından günümüze değin faaliyetlerini Ekonomi Bakanlığı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı olarak sürdüren iki kurum birleştirilerek; 10 Temmuz 2018 tarihli ve 30474 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ticaret Bakanlığı kurulmuş olup tarihli ve 30651 sayılı Resmi ...

Bağlı kuruluş ne demektir hangi birime bağlıdırlar?

Bağlı kuruluşlar bakanlığın hizmet ve görev alanına giren ana hizmetleri yürütmek üzere, bakanlığa bağlı olarak özel kanunla kurulan, genel bütçeli veya özel bütçeli kuruluşlardır. Bir kısmının kamu tüzel kişiliği vardır (özel bütçeli); bir kısmının (genel bütçeli) ise yoktur (DTK içinde yer alırlar).

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Kimdir?

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü görevine Cebrail Taşkın atandı. Peki Cebrail Taşkın kimdir? İşte hayatı ve biyografisi.. Resmi Gazete'nin tarihli sayısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları yer aldı.

Vergi Dairesi Müdürlüğü nereye bağlı?

vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı Haberi Vergi daireleri Maliye Bakanlığı'na bağlı olup; bu yönetmelik, Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında 178 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye 543 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile eklenen Ek 14 üncü Maddesine göre hazırlanmıştır.