MSÜ tercih sonucuma nasıl bakarım?

İçindekiler:

  1. MSÜ tercih sonucuma nasıl bakarım?
  2. MSÜ ön başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
  3. MSÜ puanımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Yerleştirme sonuçları nereden bakılır YKS?

MSÜ tercih sonucuma nasıl bakarım?

MSÜ sınav sonuçları ÖSYM takvimine göre 29 Nisan tarihinde erişime açılacak. Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

MSÜ ön başvuru sonuçları nereden öğrenilir?

MSÜ TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI! Konuya ilişkin MSB'den yapılan açıklamada "Millî Savunma Üniversitesi 2021 Yılı Askerî Öğrenci Temini ön başvuru sonuçları yayımlanmıştır. Detaylı bilgiye https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz." denildi.

MSÜ puanımı nasıl öğrenebilirim?

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 4 Nisan'da gerçekleştirilen 2021-MSÜ'ye ait değerlendirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınav sonuçlarına "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden erişebilecek.

Yerleştirme sonuçları nereden bakılır YKS?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.