Application ne demek türkçe anlamı?

İçindekiler:

  1. Application ne demek türkçe anlamı?
  2. App Control ne demek?
  3. Get App ne demek?
  4. App Station nedir?
  5. Best app nedir?
  6. GTB ne demek açılımı?
  7. .edu Ne?
  8. Play Station uygulaması ne işe yarar?
  9. Uygulama nasıl hazırlanır?
  10. Telefondaki uygulamalar nedir?
  11. Mobil uygulamayı kullan ne demek?
  12. App kullanımı nedir?
  13. Gümrük kaydı nasıl yapılır?
  14. Com Tr nerelerde kullanılır?

Application ne demek türkçe anlamı?

Kelimenin İngilizce-Türkçe sözlük anlamı nedir? ... Application İngilizcede ' Müracaat, başvuru, tatbik, tatbik kabiliyeti, tatbik etme, merhem ve gayret gibi anlamlara gelmektedir.

App Control ne demek?

yaklaşma kontrol (approach control) (APP) Bir veya daha fazla havaalanını kapsayan bir saha içerisinde iniş, kalkış trafiklerine hizmet veren, trafiklerin son yaklaşmaya kadar gerekli ayırmalarından sorumlu olan birim.

Get App ne demek?

GET-APP NEDİR? İthalatı veya ihracatı başlatılan eşyanın gümrük işlemlerinin takibini sağlayan bir uygulamadır. Transit işlemlerinin sınırlı bir kısmı gösterilmektedir. ... GET-APP uygulaması gümrük ile entegre bir uygulamadır.

App Station nedir?

Playstation'ın resmi uygulaması ile artık playstationdan mesaj yazmak ve oyun konsolunuzu kontrol etmek çok kolay. ... Playstation'ın resmi uygulaması ile artık playstationdan mesaj yazmak ve oyun konsolunuzu kontrol etmek çok kolay. Playstation App, Sony tarafından geliştirilen resmi bir uygulama.

Best app nedir?

Best Apps Market, Android cihazına yüklemek için oyunlar ve tavsiye edilen uygulamaları bulabileceğin alternatif bir uygulama mağazasıdır. ... Best Apps Market çok kapsamlı bir uygulamadır. Android için en iyi uygulamaları bulmasının yanı sıra, kolay kullanılan arayüzü sayesinde uygulamalarınızı yönetmenizi de sağlar.

GTB ne demek açılımı?

GBT(Genel Bilgi Toplama) vatandaşların işlemiş oldukları suçların bulunduğu sistemi ifade eder. GBT SORGULAMASINI KİMLER YAPAR? GBT vatandaşların kişisel bilgilerinin bulunduğu gizlilik belgesi olarak geçmektedir. Kişiler GTB sorgulamasına tabii tutulduğu zaman yetkili kişiler tarafından sorgulanmış olurlar.

.edu Ne?

Org, net veya com en çok kullanılan internet uzantılarıdır. Bu uzantılardan farklı olarak çeşitli alanlarda farklı uzantılar da kullanılmaktadır. İşte edu uzantısı da eğitim alanında tercih edilen uzantıdır. Edu kelime olarak İngilizce education kelimesinin kısaltılmış halidir.

Play Station uygulaması ne işe yarar?

PlayStation (resmî olarak PS şeklinde kısaltılır), Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu serisi markası. İlk olarak 3 Aralık 1994 tarihinde, Japonya'da tanıtılan marka kapsamında beşinci, altıncı ve yedinci nesil video oyun konsolları üretildi.

Uygulama nasıl hazırlanır?

Uygulamanızı oluşturma
  1. Play Console'u açın.
  2. Tüm uygulamalar > Uygulama oluştur'u seçin.
  3. Varsayılan dili seçin, uygulama için bir başlık ekleyin. ...
  4. Projenizin bir uygulama mı yoksa oyun mu olduğunu belirtin. ...
  5. Uygulamanızın ücretsiz mi yoksa ücretli mi olduğunu belirtin.
Daha fazla öğe...

Telefondaki uygulamalar nedir?

Akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu olarak kodlanmış ve özel tasarlanmış yazılımlara mobil uygulamalar denir. ... Akıllı telefonların mobil işlem sistemlerine uygun olan mobil aplikasyonlar kullanılabiliyor. İSO ve Android sistemlerle uyumlu olan aplikasyonlar farklılık gösteriyor.

Mobil uygulamayı kullan ne demek?

Mobil uygulama, mobil cihazlara (akıllı telefon ve tablet) yönelik özel kodlar ve tasarımlar ile yapılan yazımlara verilen addır. Mobil uygulamalar, dünya çapında iOS ve Android işletim sistemi kullanarak yapılır. Planladığınız ve tasarladığınız her proje için mobil uygulama geliştirme yapmanız mümkün.

App kullanımı nedir?

APP kelimesi uygulama demektir. Bu uygulama genelde internet ortamına sokulmuş uygulamalardır. Yani elektronik olan uygulamalara kısaca APP adı verilmektedir. Pek çok elektronik uygulamanın sonunda da bu APP ibaresi yer almaktadır.

Gümrük kaydı nasıl yapılır?

Kullanıcı adayının YKTS'ye kaydı, çalışılan Gümrük Müşaviri veya Gümrük Müdürlüğü aracılığı ile yapılabilir. Öncelikle kullanıcı bilgileri (https://www.turkiye.gov.tr/gtb-gumruk-mukellef-kaydi) bağlantısı ile sisteme kaydedilir.

Com Tr nerelerde kullanılır?

. edu.tr: Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından tanınan eğitim kurumları içindir.