Istanbul Cup nerede?

İçindekiler:

  1. Istanbul Cup nerede?
  2. Istanbul Cup ne zaman?
  3. Istanbul Open nerede?
  4. Istanbul tenis turnuvasını kim kazandı?
  5. Tenis turnuvası 2021 Kim Kazandı?
  6. Wimbledon 2021 erkeklerde kim kazandı?

Istanbul Cup nerede?

3 yıl boyunca Türkiye'de düzenlenecek olan dünyanın en önemli bayanlar tenis şampiyonası olan WTA Championships 2. yılında yine Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşiyor.

Istanbul Cup ne zaman?

Türkiye'nin en prestijli tenis turnuvalarından biri olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup 22- tarihleri arasında dünya yıldızları ve Türk şampiyonlarımızı İstanbul'da buluşturacak.

Istanbul Open nerede?

Garanti Koza Park'ın ev sahipliği yaptığı Istanbul Open'da birçok dünya yıldızı ile Marsel İlhan, Cem İlkel, Tuna Altuna gibi Türkiye tenisinin başarılı isimleri de mücadele etti.

Istanbul tenis turnuvasını kim kazandı?

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul turnuvasında Belçikalı Elise Mertens'i 2-0 mağlup eden Rumen Sorana Cirstea, şampiyon oldu.

Tenis turnuvası 2021 Kim Kazandı?

New York. ABD'nin New York kentinde bulunan Arthur Ashe Stadyumu'nda gerçekleştirilen grand slam turnuvasının tek erkekler finalinde gülen taraf Medvedev oldu. Djokovic'i her üç sette de 6-4 yenen 25 yaşındaki Medvedev, şimdiye kadar tek erkeklerde kupayı alan üçüncü Rus oyuncu olarak tarihe geçti.

Wimbledon 2021 erkeklerde kim kazandı?

ABD Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde, Rus Daniil Medvedev, oldukça çekişmeli geçen maçta Sırp rakibi Novak Djokovic'i yenerek şampiyon oldu.