Banyo Lavabosundaki siyah lekeler nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Banyo Lavabosundaki siyah lekeler nasıl çıkar?
  2. Porselendeki siyah lekeler nasıl çıkar?
  3. Banyo Lavabosundaki kireç nasıl temizlenir?
  4. Derzlerdeki siyah lekeler nasıl çıkar?
  5. Küvetteki siyah lekeler nasıl geçer?
  6. Klozetteki siyah leke nasıl çıkar?
  7. Kalebodur üzerindeki lekeler nasıl çıkar?
  8. Kararmış klozet deliği nasıl temizlenir?

Banyo Lavabosundaki siyah lekeler nasıl çıkar?

Lavabonun içini bulaşık deterjanı kullanarak ve bir bardak ılık su ile silin. Güçlü darbeler kullanın ve baskı uygulayın. Lavaboyu iyice fırçalandıktan sonra durulayın ve kurumaya bırakın.

Porselendeki siyah lekeler nasıl çıkar?

Porselenlerinizin üzerindeki koyu lekeleri temizlemek için çizmeyen türden bir bulaşık temizleyici ile birazda hidrojen peroksidi karıştırın. Bu karışımın içerisine 1 çay kaşığı kadar tartar kremini ilave edip tekrar karıştırın. Ardından da leke olan bölümleri bu karışım ile tamamen kaplayın.

Banyo Lavabosundaki kireç nasıl temizlenir?

Bunun için öncelikle lavaboya karbonat dökülmeli, ardından da lavabo yarım limon ile ovulmalıdır. Temizlikten sonra lavabo bol su ile durulanmalıdır. Kireç lekelerinden kurtulmak için diğer bir yöntem de sirke ve amonyağın karıştırılarak, kireç lekeleri olan bölgelerin bu karışım ile ovulmasıdır.

Derzlerdeki siyah lekeler nasıl çıkar?

Özellikle de fayans aralarında oluşan siyah leke ve sararmalar, diş macunu ile giderilebilir. Kullanılmış, eski bir diş macununu, temizlemek istediğiniz derzlere sıkın ve 15 dakika kadar zeminde kalmasını sağlayın. 15 dakika sonra eski bir diş fırçası ile bu boşlukları fırçalayın.

Küvetteki siyah lekeler nasıl geçer?

Bir sprey şişesi içerisine beyazlatıcı krem temizlik ürününü ve sirkeyi ekleyin. Daha sonra iyice karıştırıp bir pamuk yardımı ile bu karışımı siyah lekelerin olduğu alanlara tampon yaparak sürün. Bir süre bekledikten sonra pamukları alın ve fırça yardımı ile ovalama yapın. Siyah lekelerden eser kalmayacaktır.

Klozetteki siyah leke nasıl çıkar?

Tuvalet temizliği için yarım fincan karbonatı ve yarım fincan sirkeyi tuvalete dökün. Kabarcıklar çıkacaktır, bu şekilde 15 dakika bekletin. Sonrasında her zamanki gibi tuvalet fırçası ile tuvaleti ovun ve sifonu çekin.

Kalebodur üzerindeki lekeler nasıl çıkar?

Sirke : marketlerden kolayca temiz edilebilecek ve genelde mutfaklarda bulunan çok etkili bir temizleme ürünüdür. Fayans ve seramik dışında her türlü lekeleri temizlemede son derece yararlıdır. En iyi kullanım için sıvı deterjanı ve ılık su ile karıştırılıp lekeleri çıkarmak için kullanılmalıdır.

Kararmış klozet deliği nasıl temizlenir?

Hiç su kalmayana kadar küçük bir kap yardımıyla klozetin alt kısmındaki suyu boşaltmalısınız. Sonra sertleşmiş lekelerin olduğu her yeri kaplayacak şekilde klozete beyaz sirkeyi dökün. Sonra ovalamadan önce sirkeyi lekeli kısmın içine işlemesi için birkaç saat bekletin.