Çizgi film gurmeleri fenomenler kimler isimleri?

İçindekiler:

  1. Çizgi film gurmeleri fenomenler kimler isimleri?
  2. Çizgi film fenomenler saat kaçta başlıyor?
  3. Cartoon Network un sahibi kim?
  4. Cartoonito kuşağında hangi çizgi filmler var?
  5. Grizzy ve Lemmingler saat kaçta?
  6. Clarence neden kaldırıldı?

Çizgi film gurmeleri fenomenler kimler isimleri?

Çocukların en sevdiği fenomenlerden Oha Diyorum, Uras Benlioğlu, Meryem Can, Dila Kent, Ecrin Su Çoban, Sese Gel Çocuk, Semiraminta ve Berat Efe Parlar, birer “Çizgi Film Gurmesi” olarak çocukları eğlenceye davet ediyor. Kahkahanın adresi Cartoon Network yepyeni bir sürprizle çizgi film severlerin kapısını çalıyor.

Çizgi film fenomenler saat kaçta başlıyor?

'Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler', bugünden itibaren hafta içi her gün 17.30'da Cartoon Network'te başlıyor.

Cartoon Network un sahibi kim?

Cartoon Network (kısaltması CN, kurumsal adı The Cartoon Network, Inc.) AT&T'ye ait WarnerMedia'nın bir bölümü olan Warner Bros.'a ait bir Amerikan ücretli televizyon kanalıdır.

Cartoonito kuşağında hangi çizgi filmler var?

Cartoon Network'te yepyeni bir kuşak başladı! Paw Patrols, Blaze ve Yol Canavarları, Işıltı ve Parıltı, Cesur Köpek Pat, Grizzy ve Lemmingler, Dorothy ve Oz Büyücüsü, Tom ve Jerry hepsi bu kuşakta. Cartoonito Kuşağı her gün saat 12.00'de Cartoon Network ekranlarında! Hemen keşfetmeye başla!

Grizzy ve Lemmingler saat kaçta?

Paw Patrols, Blaze ve Yol Canavarları, Işıltı ve Parıltı, Cesur Köpek Pat, Grizzy ve Lemmingler, Dorothy ve Oz Büyücüsü, Tom ve Jerry hepsi bu kuşakta. Cartoonito Kuşağı her gün saat 12.00'de Cartoon Network ekranlarında!

Clarence neden kaldırıldı?

Habertürk'tün haberine göre, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'Clarence' adlı çizgi filmde geçen öpüşme diyalogları nedeniyle Cartoon Network'e para cezası kesti. RTÜK'ün hazırladığı raporda söz konusu diyalogların 'cinsellik için merak, ilgi ve cazibe oluşturabilecek nitelikte olduğu' öne sürüldü.