Lise 1 de kalma var mı?

İçindekiler:

  1. Lise 1 de kalma var mı?
  2. 2021 sınıfta kalma olacak mi?
  3. Uzaktan eğitimde sınıfta kalma var mı?
  4. 9 sınıfta kac Zayifla Kalinir 2020?

Lise 1 de kalma var mı?

Liselerde sınıf geçme ve karne notuyla ilgili yeni bir düzenleme var. Artık devamsızlıktan sınıf tekrarı olmayacak. Yıl sonu başarı puanı 50 altında olan öğrenciler de, başarısız oldukları derslerden sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecekler.

2021 sınıfta kalma olacak mi?

Lise öğrencileri için 2021 yılında sınıfta kalma ve sınıf tekrarı olmayacak. Yıl sonu başarı puanı 50 altında olan öğrenciler, sınıf tekrarı yapmak yerine başarısız oldukları derslerden sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecekler. Lise öğrencileri, devamsızlık nedeniyle de sınıf tekrarı yapmayacak.

Uzaktan eğitimde sınıfta kalma var mı?

DEVAMSIZLIK SEBEBİYLE SINIFTA KALMA OLMAYACAK! İlkokul, ortaokul ve lise eğitimi alan öğrenciler için yüz yüze eğitimin yanında Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ile verilen uzaktan eğitim devam edecek. Okullara gitmeyen öğrenciler eğitimlerini buradan sürdürecek.

9 sınıfta kac Zayifla Kalinir 2020?

Bir öğrenci her sene 3 zayıfla sınıfı geçebilir fakat, toplamda en fazla 6 zayıfla sınıfını geçebilmektedir. Misal olarak 9. sınıfta 3 zayıfı olan, 10. sınıfta 3 zayıfla geçen öğrenci 11. sınıfta 1 zayıfı dahi olsa toplamda 6 zayıfı geçtiği için sınıfta kalır.