Martı hangi bölgelerde var?

İçindekiler:

  1. Martı hangi bölgelerde var?
  2. Martı scooter nasıl binilir?
  3. Martı elektrikli scooter nasıl kiralanır?
  4. Martı scooter nasıl şarj oluyor?
  5. Elektrikli scooter nasıl şarj edilir?
  6. Elektrikli scooter nasıl çalışır?
  7. Bursa'da martı var mı?
  8. Izmitte martı var mı?
  9. Kahramanmaraş Martı Scooter nasil kullanilir?

Martı hangi bölgelerde var?

Elektrikli bir araç modeli olan Martılar, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Özel bir teknik ekip ile yavaş yavaş Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılmaya çalışılan bu sistem şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde bulunmakta.

Martı scooter nasıl binilir?

Harita üzerinden size yakın olan Martı'yı bularak başla seçeneğine tıkladıktan sonra scooter üzerinde bulunan kodu akıllı telefonunuza okutunuz. Uygulamadan gelen 4 haneli şifreyi, Martı üzerindeki fiziksel kilidi açmak için giriniz. Kilit açıldıktan sonra martı, aktif olarak kullanıma hazır halde olacaktır.

Martı elektrikli scooter nasıl kiralanır?

Telefonlarınız üzerinden indireceğiniz uygulama sayesinde kiralama işlemlerinizi kısa sürede halledebilirsiniz. Uygulamadaki harita üzerinden en yakın Martı'yı bulabilir ardından Martı'nın kodunu telefonunuza okutabilirsiniz. Fiziksel kilidi açabilmek amacı ile telefonunuza 4 haneli bir şifre gönderilecektir.

Martı scooter nasıl şarj oluyor?

Kısaca anlatmak gerekirse elektrikli scooterlar günlük olarak kullandığımız 220 Volt topraklı prizden şarj edilebiliyor. Yani evlerimizde, ofislerde ve yaşam alanlarımızı sürdürdüğümüz günlük kullanımda rastladığımız elektrik prizlerinden şarj edebiliriz.

Elektrikli scooter nasıl şarj edilir?

Kısaca; elektrikli scooterlar günlük kullandığımız 220 Volt topraklı prizden şarj edilirler. Yani evlerimizde, ofis ve yaşam alanlarımızda, günlük kullanımda rastladığımız elektrik prizlerinden şarj ederiz.

Elektrikli scooter nasıl çalışır?

· Elektrikli scooter motoru ön tekerleğin içinde konumlandırılmaktadır. · Bataryada üretilen elektrik, kablo ağı aracılığıyla motora iletilmektedir. · Scooter tipine ve modeline bağlı olarak, motor ya ön tekerleği ya da her iki tekerleği de scooterı ileri doğru itmek için dönebilir.

Bursa'da martı var mı?

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, son günlerde elektrikli scooterlar, sıkça karşımıza çıkmaya başladı. Martı adı verilen bu ulaşım araçları, eğlenceli olduğu kadar aynı zamanda çevreci de. ... Ülkemizde bir süredir farklı şehirlerde kullanılan Martı şimdi de Bursalılarla buluştu.

Izmitte martı var mı?

Kısa mesafeli ulaşımda çevreci ve güvenli ulaşımın sağlanması için Martı Scooter 2 Ekim Cuma gününden itibaren Kocaeli sokaklarında yerini almıştı. Martı, İzmit Yürüyüş Yolu, Başiskele Sahil, SEKA Park ve Yahya Kaptan'da ulaşım hizmetine başlamıştı.

Kahramanmaraş Martı Scooter nasil kullanilir?

Martı scooter kullanmak isterseniz, öncelikle Martı mobil uygulamasını telefonunuza indirin. Ardından uygulamada bir kullanıcı oluşturun ve ödeme yönteminizi tanımlayın. Bu işlemlerin ardından uygulamada çevrenizde uygun durumdaki scooterlardan birini bulun.