Iç çamaşırı giymek zararlı mı?

İçindekiler:

  1. Iç çamaşırı giymek zararlı mı?
  2. Dar boxer kısırlık yapar mı?
  3. Kilot Giyilirse ne olur?
  4. Dar giymek kısır yapar mı?

Iç çamaşırı giymek zararlı mı?

Peki uzmanlar ne diyor? Jinekolog Donnica Moore'a göre aralıksız iç çamaşırı giymek vücut için sağlıklı değil. Vücudunuzun her bölgesi gibi özel bölgenizin de hava almaya ihtiyacı var. Aksi halde ısı ve nem yoğunluğundan mantar ya da enfeksiyon gibi sorunlara açık hale gelebilirsiniz.

Dar boxer kısırlık yapar mı?

Bu erkeklerin iç çamaşırı tercihlerini analiz eden araştırmacılar sıkı iç çamaşırı giyenlerin sperm sayısının, “boxer” giyenlerden  daha az olduğunu saptamıştır. Bu ilginç araştırmayı yürüten Dr.

Kilot Giyilirse ne olur?

İç çamaşırı gibi sıkı giysiler midenizde baskı oluşturabilir. Bu da mide asidinizin yemek borunuzdan yukarı çıkmasına yani reflüye neden olur. Reflü son derece rahatsız edici bir hastalıktır. Bu sağlık sorunu 20-30 yaş arası yetişkinler arasında yaygın olsa da, iç çamaşırlarınızdan kurtulmak reflü riskini azaltabilir.

Dar giymek kısır yapar mı?

Dar pantolon giyme, aşırı egzersiz gibi durumların kısırlık nedeni olabileceğini belirten Dr. Öztürk, şunları söyledi: "Aşırı sıcak çevrede çalışma, dar pantolon giyme, aşırı kilo gibi nedenler testislerin (erbezleri) ısısını arttırarak kısırlığa neden olabilir.