Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi ndeki rakipleri kim?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi ndeki rakipleri kim?
  2. Fenerbahçe Avrupa Ligi rakipleri ne zaman başlıyor?
  3. Fenerbahçe UEFA Avrupa liginde kiminle eşleşti?
  4. Galatasaray kaçıncı torbadan katılacak?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi ndeki rakipleri kim?

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki maç programı belli oldu. Fenerbahçe D Grubu'nda, Olympiakos, Eintracht Frankfurt ve Royal Antwerp ile eşleşti. E Grubu'nda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Olympique Marsilya ise Galatasaray'ın rakipleri oldu.

Fenerbahçe Avrupa Ligi rakipleri ne zaman başlıyor?

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde 2021-2022 sezonu grup kuralarının çekimi bugün yapıldı. UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın grupları belli oldu. Fenerbahçe'nin D, Galatasaray'ın ise E grubunda yer aldığı Avrupa Ligi grup maçları, 16 Eylül'de başlayıp 9 Aralık'ta sona erecek.

Fenerbahçe UEFA Avrupa liginde kiminle eşleşti?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Portekiz'in Benfica takımıyla eşleşti. Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a döndü. İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) genel merkezinde yapılan kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Galatasaray kaçıncı torbadan katılacak?

UEFA Avrupa Ligi play-off aşamasında rakiplerini geçen Fenerbahçe ve Galatasaray, grup aşamasına adlarını yazdırdı. Bu sezon toplam 32 takımın yer alacağı grup aşamasının kura çekimine Fenerbahçe 3. torbadan, Galatasaray ise 4. torbadan girecek.