Hekimce kudret narı macunu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Hekimce kudret narı macunu ne işe yarar?
  2. Kudret i macun nasıl kullanılır?
  3. Kudret narı ekşir mi?
  4. Kudret narı günde ne kadar kullanılır?
  5. Zeytinyağlı Kudret Narı yaralarda nasıl kullanılır?

Hekimce kudret narı macunu ne işe yarar?

Kudret narı macunu enerji veren, cinsel performansı artıran, bağışıklık sistemini güçlendiren ve mide hastalıklarının tedavisinde kullanılan besleyici bir macundur.

Kudret i macun nasıl kullanılır?

Kullanımı: Cinsel aktiviteden 30 dakika önce aç veya tok olarak 1 tatlı kaşığı alınması yeterli olacaktır. Kullanım Süresi: 240 gr olarak satışa sunduğumuz Kudret-i macun ürünümüz ortalama 20 kullanımlıktır. Bu kullanım sayısı diğer performans artırıcı hap ve macunlardan daha avantajlıdır.

Kudret narı ekşir mi?

Tam olarak olgunlaşan bir meyvenin içinden nara benzeyen kırmızı tohumlar çıkar. Bu kırmızı tohumlara kudret narı çekirdeği de denir. Kudret narı tadı bir miktar ekşi olan meyvelere sahiptir.

Kudret narı günde ne kadar kullanılır?

Kudret narı, günde 1 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde tüketildiğinde herhangi bir yan etkiye yol açmamaktadır. Ancak fazla tüketilmesi halinde mide başta olmak üzere sağlık açısından ciddi sorunlara neden olabilir.

Zeytinyağlı Kudret Narı yaralarda nasıl kullanılır?

Kudret merhemi Bir kaç hafta içinde kudret narları yumuşayıp pelte haline gelir. Bundan sonra kullanıma hazırdır. Kudret narıyla hazırlanan bu ilaç; mayasılda, egzamada ve ciltteki yaralarda çok yararlıdır. Bu yağ sabah ve akşam doğrudan yaranın üstüne sürüldüğünde, bir kaç gün içinde yara iyileşir.