Huggies sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Huggies sahibi kim?
  2. Prima bebek bezi hangi ülkeye ait?
  3. Önlem Bebek Bezi sahibi kim?
  4. Huggies bebek bezi fabrikası nerede?
  5. Sleepy ped doğal mı?
  6. Prima Bebek Bezi sahibi kim?
  7. Önlem Bebek Bezi fiyatı ne kadar?
  8. Hangi bebek bezi pişik yapmaz?
  9. Molfix'in sahibi kim?
  10. Molfix ne anlama geliyor?

Huggies sahibi kim?

Huggies Kimberly-Clark şirketine ait bebek bezi markasıdır. Huggies ilk kez 1968 yılında piyasaya girdi. Henüz 1961 yılında Procter & Gamble kendi Prima ürününü tanıtmıştır.

Prima bebek bezi hangi ülkeye ait?

Prima Amerika merkezli 1837 yılında kurulan P&G (Procter & Gamble) adlı şirketin bebek bezi markasıdır. Türkiye pazarına 1987 yılında giren P&G; Türkiye'de toz deterjan, hazır çocuk bezi, hijyenik ped ve çamaşır suyu üretim tesisleri ve dağıtım merkezi ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Önlem Bebek Bezi sahibi kim?

PAKTEN A.Ş.; müşteri ihtiyacı doğrultusunda hareket ederek, yatırımlarına devam etmektedir. Joyful ıslak havlu ve Önlem ıslak havlu üretimi yapmaktadır. Medikal, kozmetik ve temizlik sektöründe de piyasaya giriş yapmıştır.

Huggies bebek bezi fabrikası nerede?

Kazan, Kurtköy`de Pedo üretilen fabrikayı revize etmek için 2.5 milyon dolar yatırım yaptıklarını ve Türkiye`de satışa sunulan Huggies ve Pedo bebek bezlerini Kurtköy`deki fabrikada üretildiğini açıkladı. Prof.

Sleepy ped doğal mı?

Reklamlarda gördüğüm ve bende merak uyandıran yeni ped markası. Doğal bambu lifleriyle üretilmiş ve kanatları saf suyla dokunmuş. Renklendirici desen içermeyen iç yüzeyi ,koku kontrolü sağlayan formülü ve hassas ciltlere uygunluğu vaatleri arasında.

Prima Bebek Bezi sahibi kim?

Prima
TürHijyen, bebek hijyeni
SahibiProcter & Gamble
KökeniAmerika Birleşik Devletleri
Çıkış1961
Satış alanıBebek bezi, ıslak mendil, eğitim pantolonu
3 satır daha

Önlem Bebek Bezi fiyatı ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 134 Önlem Bebek Bezi modeli içerisinde en ucuz Önlem Bebek Bezi fiyatı 8.95 TL iken, en yüksek Önlem Bebek Bezi fiyatı 509.59 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Hangi bebek bezi pişik yapmaz?

2. Prima Bebek Bezi
  • Kuşkusuz, “bebek bezi” dendiğinde akla gelen ilk markalardan biri, Prima. ...
  • Prima'nın fiyatları biraz can yakıyor olsa da yüksek kalitesi ve incecik tasarımıyla bu işin ustası diyebiliriz.
  • Kullandığı sıvı derecesi teknolojisiyle bebeğine pişik yapmıyor ve gece boyu rahat uyumasını sağlıyor.
Daha fazla öğe...

Molfix'in sahibi kim?

5 kıtada 100'den fazla ülkede, ürünlerini tüketicilerle buluşturan Hayat Kimya, kağıt, hijyen ve ev bakım kategorilerinde 14 markasıyla global bir şirkettir. Dünyanın ilk ve tek devlet destekli marka teşviki Turquality kapsamında Bingo ve Molfix markaları yer almaktadır.

Molfix ne anlama geliyor?

Molfix Bebek Bezi Molfix Bebek ürünleri Türkiye'de ilk ve tek 3D elastik gövde sistemi teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji sayesinde yeni nesil annelerin beklentilerini karşılayan Molfix, bebek bezinin sadece altı kuru tutmasıyla yetinmez. Aynı zamanda esnek yan bel bantlarına ek olarak elastik gövde sistemini sunar.