Keratin yağı her gün kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Keratin yağı her gün kullanılır mı?
  2. Keratin Serum haftada kaç kez kullanılır?
  3. Keratinin zararı var mı?
  4. Keratin saç serumu nasıl kullanılır?
  5. Keratin serum nasıl kullanılır Farmasi?

Keratin yağı her gün kullanılır mı?

İsteğinize bağlı olarak ıslak veya kuru saça keratin yağı bakımı uygulaması yapabilirsiniz. Keratin yağı düzenli bir şekilde kullanılması gereken bir yağdır. Bu şekilde saçlara karşı dayanıklılık ve koruyuculuk sağlar.

Keratin Serum haftada kaç kez kullanılır?

- Saç serumunu çok fazla kullanmak saçınıza zarar vereceği için haftada en fazla 3 kez kullanmaya dikkat edin. Eğer her gün kullanmanız gerekiyorsa çok az miktarlarda kullanmaya özen gösterin. - Saç serumunu asla ıslak saça uygulamayın, nemli saça uygulanan saç serumu daha fazla fayda sağlayacaktır.

Keratinin zararı var mı?

Peki keratin bakımının zararı var mıdır? Uygulanan ürün içerisindeki formaldehitin olmadığı veya az miktarda olduğu keratin ürünü ile uygulama yapılmalıdır. Natura Keratin bakımı formaldehit ve hiçbir zararlı kimyasal içermez. Aksine saçların onarılmasını ve bakımlı ve sağlıklı gözükmesini sağlar.

Keratin saç serumu nasıl kullanılır?

Saçlarınızı öne doğru atın ve ellerinizle saç uçlarınıza serumu güzelce yedirin. Ardından saçlarınızı geriye atarak, avucunuza tekrar bir kaç damla serum alın, kafa derinize masaj yaparak her yerine yedirmeye çalışın. Elinizde kalan yağı saçınızın geri kalan yerlerine sürerek işlemi tamamlayın.

Keratin serum nasıl kullanılır Farmasi?

FARMASİ KERATİN THERAPY ONARICI SPREY 115 ML Bakım Önerileri: Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayın. Hafif nemli saça parmaklarınızla masaj yaparak uygulayın. Durulanmaz. Saç uçlarında ekstra parlaklık ve yumuşaklık için Farmasi Profesyonel Keratin Terapi Onarıcı Saç Serumu ile birlikte kullanın.