Samsung SIM kartları kaç TL?

İçindekiler:

  1. Samsung SIM kartları kaç TL?
  2. SIM kartı kaç TL Vodafone?
  3. Bimcell kartları ne kadar?
  4. Pttcell hat ücreti ne kadar?

Samsung SIM kartları kaç TL?

Tüm Samsung Cep Telefonu SIM Kart Yuvası fiyatlarının ortalaması alındığında ise tarihinde ortalama Samsung Cep Telefonu SIM Kart Yuvası fiyatı ise 24.89 TL olarak sitemizde yer alıyor.

SIM kartı kaç TL Vodafone?

Hat açma kapama ücreti ne kadardır? SIM kart değişikliği için ücret talep ediliyor mu? Sistemlerimizde adınıza kayıtlı cihaz bilgisine bağlı olarak ücret ödemeniz gerekebilir. Aksi takdirde mevcut SIM kart ücretlendirmesi(31 TL) uygulanacaktır.

Bimcell kartları ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır. Yani bu mağazalara giden kişiler verecekleri bu ücret karşılığında Bimcell operatörünü abonesi olabileceklerdir.

Pttcell hat ücreti ne kadar?

Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı veya faturasız tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için 28 TL, Pttcell faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise 38 TL olacaktır.