Garanti Bankasi hesap isletim ucreti aliyor mu?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankasi hesap isletim ucreti aliyor mu?
  2. Garanti Bankası EFT işlem ücreti ne kadar?
  3. Iş bankası vadesiz hesap ücreti var mı?
  4. Işcep altın hesabı ücretli mi?
  5. Ziraat Bankası altin hesabindan hesap isletim ucreti aliyor mu?

Garanti Bankasi hesap isletim ucreti aliyor mu?

Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında Garanti Bankası'nı sıkça görmenizin nedeni ise Igaranti uygulamasıdır. Bankanın bu uygulaması müşterilerine oldukça fazla avantaj sunuyor. Bunlardan biri de hesap işletim ücretidir. Igaranti uygulamasıyla açılan hesaplardan işletim ücreti alınmaz.

Garanti Bankası EFT işlem ücreti ne kadar?

Garanti BBVA ATM'lerinden yapılan işlemlerde: EFT işlemleri için 0-1.000 TL arasına 4 TL, 1.000-50.000 TL arasına 8 TL, 50.000 TL üzerine ise 57,3 TL EFT ücreti, Havale işlemleri için 0-1.000 TL arasına 2 TL, 1.000-50.000 TL arasına 4 TL, 50.000 TL üzerine ise 28,65 TL havale ücreti alınacaktır (BSMV hariç).

Iş bankası vadesiz hesap ücreti var mı?

​Bankamız uygulaması çerçevesinde, 6 aylık dönem sonlarında vadesiz mevduat grubundaki TP ve YP hesaplardan "Hesap İşletim Ücreti" (HİÜ) tahsil edilmektedir. ... Müşterilerimizin birden fazla TL ve YP vadesiz tasarruf mevduat hesabı olması durumunda, tek bir ücret tahsil edilecektir.

Işcep altın hesabı ücretli mi?

Vadesiz Altın Hesabı Özellikleri: Vadesiz Altın Hesabını İşCep, İnternet Şubesi veya Şubelerimiz aracılığıyla açtırabilirsiniz. ... Vadesiz Altın Hesabından hesap işletim ücreti alınmamaktadır. Vadesiz Altın Hesabınızdaki birikiminiz 150.000 TL karşılığına kadar Devlet Güvencesi altındadır.

Ziraat Bankası altin hesabindan hesap isletim ucreti aliyor mu?

Türkiye'nin köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası müşterilerine hem vadesiz hem de vadeli altın mevduat hesabı seçeneği sunuyor. Altın mevduat hesaplarından komisyon ücreti almayan banka; gram altın alım satım işlemlerinde ise komisyon alıyor.