Ankara EGO 15 Temmuz ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Ankara EGO 15 Temmuz ücretsiz mi?
  2. 15 Temmuz 2020 Ego ücretsiz mi?
  3. 15 Temmuz'da otoyol ücretsiz mi?
  4. Ankara 15 Temmuz otobüs ücretsiz mi?
  5. Şanlıurfa 15 Temmuz otobüsler Ücretsiz mi?
  6. Ankarada bayramda özel halk otobüsleri ücretsiz mi?
  7. Ankarada bayramda Otobusler bedava mi?

Ankara EGO 15 Temmuz ücretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza iyi yolculuklar dileriz.

15 Temmuz 2020 Ego ücretsiz mi?

TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Geçtiğimiz 2020 yılında 15 Temmuz günü İstanbul ve Ankara'daki toplu taşıma araçları ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet vermişti. 2021 yılında 15 Temmuz Perşembe günü de toplu taşıma araçlarının İstanbul ve Ankara'da ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet vermesi bekleniyor.

15 Temmuz'da otoyol ücretsiz mi?

Kurban Bayramı tatili nedeniyle 17 Temmuz Cumartesi saat 00.00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) başlayıp 26 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü' ...

Ankara 15 Temmuz otobüs ücretsiz mi?

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbul Kart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza iyi yolculuklar dileriz." Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 15 Temmuz 2021 tarihinde Başkent Kart entegrasyonuna dahil toplu taşıma araçları ücretsiz olacaktır.

Şanlıurfa 15 Temmuz otobüsler Ücretsiz mi?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla belli saatlerde otobüslerin ücretsiz olacağını açıkladı.

Ankarada bayramda özel halk otobüsleri ücretsiz mi?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00'dan başlayarak gece saat 24.00'e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması …” Kararı gereği, ...

Ankarada bayramda Otobusler bedava mi?

ANKARA'DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ ? EGO Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi; EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (EGO otobüsleri, METRO ve ANKARAY) ile “Kurban Bayramı” süresince 20-21-22-23 Temmuz 2021 tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verilecektir.