Aloe vera yüzde bırakılır mı?

İçindekiler:

  1. Aloe vera yüzde bırakılır mı?
  2. Ersağ yüz temizleme jeli ne işe yarıyor?
  3. Ersağ yüz temizleme jeli nasıl kullanılır?
  4. Aloe vera jeli ciltte ne kadar durmalı?

Aloe vera yüzde bırakılır mı?

Aloe veranın antiviral ve antibakteriyel özellikleri, cildine birçok fayda sağlar, özellikle de yüzündeki ve boynundaki hassas cildine. Aloe vera, birçok kozmetik ürününde yer alan bir içerik olsa da yüzünde doğrudan da kullanabilirsin.

Ersağ yüz temizleme jeli ne işe yarıyor?

Ersağ Yüz Temizleme Jeli 200 ml *Ersağ Yüz Temizleme Jeli sabun ve yağ içermeyen özel formülü ile üretilmiştir. *Ciltteki makyaj kalıntılarının temizlenmesine, yağ ve kirden arınmasına yardımcı olur. *Sürekli kullanımda cildin yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Ersağ yüz temizleme jeli nasıl kullanılır?

kullanım şekli: sabah ve akşam suyla ıslanmış yüze ufak bir miktar alınarak hafif masaj hareketleriyle uygulanır ve köpürmesi sağlanır. Daha sonra bol su ile durulanır. Ardından cilt tipine uygun olan ersağ yüz toniği ve kremi uygulanır.

Aloe vera jeli ciltte ne kadar durmalı?

Üzerine çökmeye gerek yok. Ekstra kalın bir katman herhangi bir ek fayda sağlamaz. En iyi sonuçlar için, aloe vera jeli yüzünüzde yaklaşık 10 dakika bırakın, daha sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayın ve kurulayın. Saf aloe vera jeli cildinizde çok uzun süre kalırsa kuruma etkisi olabilir.