Beyaz süet spor ayakkabı nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Beyaz süet spor ayakkabı nasıl temizlenir?
  2. Süet terlik nasıl temizlenir?
  3. Ayakkabılardaki sarı lekeler nasıl geçer?
  4. Süet ve nubuk ayakkabı nasıl temizlenir?

Beyaz süet spor ayakkabı nasıl temizlenir?

-Beyaz sirke kullanarak temizleme:Süet ayakkabıyı temizlemek veya lekeleri çıkarmak için yumuşak bir bez havlu veya hatta mikrofiber bezlerden birini kullanabilirsiniz. Bezin bir köşesini beyaz sirkeye batırın ve lekeyi ileri geri hareketlerle ovalayın.

Süet terlik nasıl temizlenir?

Süet ayakkabılarınızı güvenli ve koruyucu bir şekilde yıkadığınız sürece yıkayabilirsiniz. Süet ayakkabıları temizlemek için su kullanmaktan kaçının. Bunun yerine, süet ayakkabılarınızın yeni gibi görünmesi için temiz bir bez, süet temizleme tuğlaları ve sirke kullanın.

Ayakkabılardaki sarı lekeler nasıl geçer?

Ayakkabınızın temiz görünmesi ve parlaması için sizlere bir önerim daha olacak; Hafif nemli bir beyaz bezin üzerine Cif Krem sıkın aynı bez ile ayakkabınızı nazikçe ovalayın. Daha sonrasında ayakkabınızı temiz bir bez ile silebilirsiniz, ayakkabınızı doğal şekilde kurumaya bırakın kısa sürede kuruyacaktır.

Süet ve nubuk ayakkabı nasıl temizlenir?

Nubuk deri malzemenin yüzeyi, önce sprey ile ıslatılarak bir süre dinlenmeye bırakılır. Yumuşayan nubuk ve süet derinin yüzeyi daha sonra özel üretim temizleme süngeri ile silinerek temizlenir. Bu şekilde temizlediğinizde nubuk ürünlerinizden, toz ve kirin tamamıyla gittiğini göreceksiniz.