Ibandan hangi bilgilere ulaşılır?

İçindekiler:

  1. Ibandan hangi bilgilere ulaşılır?
  2. Papara hangi banka ile çalışıyor?
  3. Banka hesabından Paparaya nasıl para yatırılır?
  4. Papara hesabına baskasi para gonderebilir mi?
  5. Papara kime ait?
  6. Papara ile nasıl para alınır?
  7. Papara neden işlem ücreti alıyor?
  8. Papara kart para kesiyor mu?
  9. Papara aylık para kesiyor mu?
  10. Tosla para kesiyor mu?
  11. Papara Black kart ücretli mi?
  12. Papara Black kart alınır mı?
  13. Papara Black kart limiti ne kadar?
  14. Papara Black kart ne kadar sürede gelir?
  15. Papara kartım ne zaman gelir?
  16. Kuryeye teslim edilen kart ne zaman gelir?
  17. Papara kart nerede?
  18. Papara kart başvurusu nasıl yapılır?
  19. Papara Black kart nerede kullanılır?
  20. Papara yaş sınırı var mı?
  21. Papara Black kartı kimler alabilir?

Ibandan hangi bilgilere ulaşılır?

IBAN Numarasından İsime Ulaşılabilir mi? IBAN no içinde hesabın açıldığı ülke, hangi banka hesabı olduğu, bankanın bulunduğu şehir ve ilçe ve hesap numarasını barındırır. Ancak IBAN içerisinde kişinin kimliğine dair bir bulgu barındırmaz. Bu sebeple IBAN'ın kime ait olduğuna ulaşamazsınız.

Papara hangi banka ile çalışıyor?

Papara Dolar ve Euro hesabından Garanti BBVA, Akbank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank'a ait IBAN'lara, Papara Sterlin hesabından Garanti BBVA, Yapı Kredi, Vakıfbank, QNB Finansbank'a ait IBAN'lara döviz transferi yapabilirsin.

Banka hesabından Paparaya nasıl para yatırılır?

Havale ile nasıl para yatırılır?

  1. Papara hesabına giriş yap ve Para Yatır sayfasından Havale/EFT ile yatır seçeneğine tıkla.
  2. Papara'nın hangi banka hesabına havale yapmak istediğini seç.
  3. Görüntülediğin IBAN numarasına banka hesabından havale yap.

Papara hesabına baskasi para gonderebilir mi?

Papara hesaplarına da bu yollar ile para göndermek mümkündür. Fakat bu işlemlerin yapılabilmesi için kişilerin kendi Papara hesaplarına, kendi banka hesaplarından para göndermesi gerekir. Dolayısıyla da burada bahsedilen yöntemleri kullanarak başkasının Papara hesabına para göndermek mümkün değildir.

Papara kime ait?

Şirketin yönetim kurulu şemasından da anlaşılacağı üzere şirketin asıl sahibi Ahmed Faruk Karslı'dır. Karslı, Papara'yı 2016 yılında kurdu. Ancak şirketin tek sahibi değildir. Şirketin bir diğer ortağı ise İlker Diker'dir.

Papara ile nasıl para alınır?

Para göndererek davet et Para göndereceğin kişi Papara kullanmasa bile ona para gönderebilirsin. Telefon numarasını seçip tutarı belirtmen yeterli. Seçtiğin numaranın sahibi Papara'ya üye olduğunda belirttiğin tutar otomatik olarak transfer edilir.

Papara neden işlem ücreti alıyor?

Para transferi alan kullanıcılardan ise aşırı/ticari kullanım halinde işlem ücreti tahsil edilir. Papara hesabına bir ay içinde 5 farklı kişiden toplam 5.

Papara kart para kesiyor mu?

Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere yurt içi tüm ATM'lerden Papara Card ile para çekmek ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinde işlem ücreti Papara hesabından tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir. 5 işleme kadar 500 TL her zaman ücretsizdir.

Papara aylık para kesiyor mu?

Fatura ve diğer ödemeler Fatura ödemeleri ve ödemeler sayfasındaki diğer bütün işlemler. Papara CardKart satın alma ya da program üyelik ücreti, aylık/yıllık aidat yok. Papara Card ile ATM'den para çekme500 TL üzeri ve yurtdışı işlem ücretleri için detaylara göz atabilirsin.

Tosla para kesiyor mu?

(*) Banka hesabından para yüklemek istediğinde Tosla hiçbir ücret almıyor. Ancak birlikte çalıştığın banka Akbank değilse senden transfer (EFT) ücreti alabilir. Unutma Tosla'ya yalnızca kendine ait banka hesabından yükleme yapabilirsin, bunun için de 18 yaşını doldurmuş olman gerek.

Papara Black kart ücretli mi?

Soru: Hayır, Kurye + Kart ücreti ücretsizdir.

Papara Black kart alınır mı?

Papara Lite Card'ı satış noktalarından temin edebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsin. Mobil uygulama ve web sitesi üzerinden Papara Black Card için başvuru yapabilir ve mobil uygulama veya web sitesi üzerinden Papara Sanal Kart oluşturabilirsin.

Papara Black kart limiti ne kadar?

Papara Black Card Ayrıcalıkları Nelerdir? Papara'nın sözleşmeli olan müşterileri için sunduğu bu kart tipi ile işlem boyutlarının ve limitlerinin diğer kart tiplerine göre daha çok olduğunu belirtelim. Özellikle bakiye limiti olarak bu kart kullanıcılarının 500 Bin TL'ye kadar bakiyeleri bulunmaktadır.

Papara Black kart ne kadar sürede gelir?

Merhaba, Papara Black Card'ın basımı tamamlanıp, kuryeye verildikten sonraki teslim süresi 10 iş günüdür.

Papara kartım ne zaman gelir?

Kartınız ortalama 4-7 iş günü içerisinde adresinize kurye ile teslim edilecektir. Kartınız ile birlikte gönderilen sözleşmeyi imzalamanız gerekir. Bu yüzden kartınız yalnızca size teslim edilir.

Kuryeye teslim edilen kart ne zaman gelir?

Kredi veya banka kartları başvuru tarihinden yaklaşık iki hafta sonra adrese gelmektedir. Kartınızın gelme süresi biraz uzayabilir. Kart dağıtımı kuryelerinin güzergâhları doğrultusunda yapılan işlemlerde aksamalar olmaktadır.

Papara kart nerede?

Papara Lite Card; D&R, Teknosa, Hepsiburada, Gittigidiyor, Kidega, ya da N11 üzerinden satın alınabiliyor.

Papara kart başvurusu nasıl yapılır?

PAPARA KART BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Papara kartı almak isteyen kişilerin, yukarıda anlatıldığı gibi online sistem üzerinden hesap açmaları gerekmektedir. Sistem de bulunan başvurusu kısmına tıklayan kişiler, burada istenilen bilgileri yazdıktan sonra kart başvurusunda bulunabilirler.

Papara Black kart nerede kullanılır?

Diğer ödeme araçlarını ve banka kartlarını kullanabildiğin her yerde Papara Card'ını da kullanabilirsin. Tüm Papara Card'lar gibi Papara Black Card da dünyanın her yerinde geçerlidir. İster yurt içinde ister yurt dışında ister fiziki ve ister internet üzerinden yapacağın alışverişlerde kartını güvenle kullanabilirsin.

Papara yaş sınırı var mı?

Papara Card kullanmak için yaş sınırı var mı? Papara Card'a sahip olmak ve kullanmak için yaş sınırı 13'tür.

Papara Black kartı kimler alabilir?

Papara'ya kayıtlı müşterilerin sadece uygulama üzerinden talep edilebildikleri ve isme özel olarak basılıp gönderilen çipli kartlar Papara Black Card olarak isimlendiriliyor. ... Papara Black Card sahipleri 500.