Bizim hesap nedir?

İçindekiler:

  1. Bizim hesap nedir?
  2. Logo işbaşı nedir?
  3. Logo uygulaması nedir?
  4. Ön muhasebe programları nelerdir?
  5. Logo muhasebe programı nedir?
  6. Mikro Programı Nedir?
  7. Logo muhasebe programı ne kadar?
  8. Logo Tiger programı nedir?
  9. Logo Tiger 3 Enterprise nedir?
  10. Logo Wings nedir?
  11. Tiger Wings nedir?
  12. Eta muhasebe programı ne işe yarar?
  13. Logo Go 3 Lem paketi nedir?
  14. Bilgisayarlı muhasebe paket programları nelerdir?
  15. Muhasebe paket programları nelerdir?
  16. Muhasebe yazılım programları nelerdir?
  17. Kasa tahsil fişi nedir?
  18. Kasa tahsil fişi ne zaman düzenlenir?
  19. Yevmiye fişi ne demek?
  20. Tahsil fişi nasıl düzenlenir?
  21. Mahsup fişi nasıl düzenlenir?
  22. Bir yevmiye maddesinde bulunması zorunlu olan unsurlar nelerdir?
  23. Muhasebe modülünde ilk işlem kaydı hangi fişe yapılır?
  24. Muhasebe kayıt sürecinde düzenlenecek fişler nelerdir?
  25. Yevmiye kaydı nasıl yapılır?
  26. Muhasebe fişi kullanımı zorunlu mu?

Bizim hesap nedir?

Bizim Hesap şirketinizin tüm ticari işlemlerini takip edebileceğiniz ve muhasebe ile ilgili kayıtlarını tutabileceğiniz bulut tabanlı online bir ön muhasebe yazılımıdır.

Logo işbaşı nedir?

Logo İşbaşı bulut tabanlı bir uygulamadır. Hesabınıza erişebilmek için internetinizin olması gereklidir. Logo İşbaşı'na girdiğiniz veriler bulutta tutulur ve bu verilere istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden bilgisayar, tablet veya cep telefonlarınızdan ulaşabilirsiniz.

Logo uygulaması nedir?

Logo sadece bir Muhasebe programı olarak anılsa da aslında 1984 yılında sektöre uygulama yazılımları geliştirmek üzere kurulmuştur. Bugün ise Türkiyenin yazılım sektöründe ki lider markasıdır. Logo 1000'e yakın bayisi aracılı ile 200'e yakın firmada milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Ön muhasebe programları nelerdir?

Ön muhasebe programları, firmaların, gelir gider hesabı, faturalar, cari hesap takibi gibi işlemlerin yürütülmesine olanak sağlayan ve kısıtlı özellikler içeren programlardır.

Logo muhasebe programı nedir?

Logo GO 3, KOBİ'lerin muhasebe, sipariş, stok takibi, satış,satın alma, raporlama, borç takibi, çek senet takibi, e-devlet uygulamaları gibi tüm iş süreçlerini tek noktadan yönetebilmesini sağlıyor.

Mikro Programı Nedir?

Mikro ön muhasebe programı; işletmenize ait tüm kayıtları, cari hareket (alış-satış evrakları), kasa, banka, çek, senet vb. gibi işlemlerin kayıt altında tutulduğu ve bunların muhasebe fişlerinin oluşmadığı kayıt sistemidir.

Logo muhasebe programı ne kadar?

Logo Go Plus Fiyatı
LisansKullandıkça Öde
Go Plus Ana Paket4.

Logo Tiger programı nedir?

Logo Tiger 3, firmanın büyüme sürecini tam olarak destekleyen bir ERP çözümüdür. Sunduğu çoklu döviz desteği, farklı dil seçenekleri ve uluslararası raporlama imkanları ile sınır ötesi ihtiyaçlarda da destekçinizdir.

Logo Tiger 3 Enterprise nedir?

Özellikle üretim yapan işletmelerin iş süreçlerine kalite ve verimlilik kazandıran Logo Tiger 3 Enterprise ERP, tüm operasyonların pratik bir şekilde ve uygun maliyetlerle yönetilmesini sağlıyor. Birimler arası bilgi akışı doğru ve güncel verilerle sağlanırken, karmaşık iş süreçleri de sadeleştirilip düzenleniyor.

Logo Wings nedir?

Logo GO Wings, Logo GO 3'ün web üzerinden kullanılabileceği bir çözümdür. Logo GO Wings'i, web üzerinden kullanılabilen yapısı sayesinde zaman ve mekandan bağımsız olarak tablet üzerinden kullanabilirsiniz. ... Logo GO Wings ayrıca hem masaüstü hem de web üzerinden beraber kullanılabilme imkanı da sunar.

Tiger Wings nedir?

Orta ve büyük ölçekli işletmeler için web üzerinden çalışan alt yapı Logo Tiger Wings, orta ve büyük ölçekli işletmelerin tüm faaliyetlerini tek noktadan, kolayca yönetmeyi sağlıyor. ... Böylece işletmeler, gereksiz iş yükünden ve maliyetlerden kurtularak rekabet avantajına ve inovasyona kaynak ayırabiliyor.

Eta muhasebe programı ne işe yarar?

Eta bütün güncellemeleri takip eden ve aynı zamanda online güncelleme yapılabilen bir programdır. Türkiye'de 25 yılı aşkın süredir kullanılmakta olan bu program ETA Bilgisayar tarafından geliştirilmiştir. Muhasebe alanında yapılan herhangi bir kanuni değişikliği direk olarak güncellemektedir.

Logo Go 3 Lem paketi nedir?

LEM; Hali hazırda kullandığınız Logo ürünlerinizin (Go3,Start,Tiger3 v.s), yeni geliştirilen ve ayrı modül olarak satılmayan özelliklerden ve değişikliklerden 1 yıl boyunca bedelsiz olarak yararlanmalarını sağlayan bir abonelik sistemidir.

Bilgisayarlı muhasebe paket programları nelerdir?

En çok tercih edilen muhasebe programı ise ETA'dır. ETA'dan sonra işletmeler tarafından en çok kullanılmakta olan muhasebe prgramları: NETSİS, LKS, ORKA, MİKRO, LUCA, AXASOFT, AKINSOFT, CESASA, VERİM TİCARİ, DEMSOFT, TİLASOFT, TÜREV, NETADAM, BASECOM, ASYASOFT, NİSA, DİA'dır.

Muhasebe paket programları nelerdir?

En Çok Kullanılan Muhasebe Programları

  • Akınsoft OctoPlus.
  • Asistan.
  • Atia.
  • Aymet.
  • Bilsoft.
  • Datasoft.
  • Defter.
  • Dynamicube.

Muhasebe yazılım programları nelerdir?

Top 5 Muhasebe Yazılımı

  1. DİA Kurumsal Yönetim Sistemi.
  2. 2. LOGO. ...
  3. 3. Zirve Muhasebe Programı ...
  4. ETA Muhasebe Programı ETA muhasebe programı; en eski programlar arasında yer almaktadır. ...
  5. 5. LUCA Muhasebe Programı Listenin 5 numarasındaki LUKA, özellikle mali müşavir büroları tarafından tercih edilen bir muhasebe programıdır. ...

Kasa tahsil fişi nedir?

Tahsil Fişi: Sitenizin kasalarına giren paraların nerelerden, hangi nedenlerle alındığını ve hangi hesaplara alacak kaydedileceğini gösteren fiştir. ... Kısaca kasaya para giriyorsa tahsil fişi kesilir. Kasa tahsil fişinde borçlu hesap her zaman kasa hesabı olduğu için sadece alacaklı hesap yazılır.

Kasa tahsil fişi ne zaman düzenlenir?

Tahsil fişi, kasa hesabına herhangi bir para girişi olduğunda yani gelir durumunda düzenlenir. Tediye fişinde ise kasadan herhangi bir çıkış olduğu zaman yani gider durumunda düzenlenir.

Yevmiye fişi ne demek?

Muhasebe işlemlerinin yevmiye defterine yazılmadan önce kaydedildiği, yetkili kişiler tarafından imzalandığı ve yevmiye bilgilerini içeren fişe muhasebe fişi denir. Muhasebe işlemleri yevmiye defterine doğrudan kaydedilebileceği gibi muhasebe fişleri yardımı ile de kayıt yapılabilir.

Tahsil fişi nasıl düzenlenir?

Bir başka ifadeyle tahsil fişi kasa hesabı borçlu durumda olacağı zaman kullanılır. Kasa Tahsil Fişleri birbirini takip eden sıra numarası ile düzenlenir. Fişi düzenleyen işletmenin adı, ünvanı, fişin düzenlenme tarihi, numarası, alacaklı hesap, işlemin açıklaması ve tutarı, fişleri düzenleyenin imzası yer alır.

Mahsup fişi nasıl düzenlenir?

Gelir gider olmayan zamanlarda düzenlenir. Mahsup Fişi Nasıl Düzenlenir? Kasa da para girişi olmadığı durumlarda yani getirisi olmadığında, para çıkışı olmadan ve bir gider neden olmayan işlemlerin kaydedilerek düzenlenir. Ne borçlu ne de alacaktı tarafının kasa hesapları bulunmaz.

Bir yevmiye maddesinde bulunması zorunlu olan unsurlar nelerdir?

Yevmiye maddesinde aşağıdaki hususların bulunması gerekir: - Borçlu hesap, - Alacaklı hesap, - Tutar, - Her kaydın dayandığı belgelerin çeşidi, varsa tarih ve numaraları.

Muhasebe modülünde ilk işlem kaydı hangi fişe yapılır?

Cevap: F3-MUHASEBE FİŞİ, F2-YENİ FİŞ, F3-TAHSİL FİŞİ'ne girilir. F7-FİŞ LİSTESİ' nden fiş tipi değiştirilmek istenen tediye fişi bulunur. F6-BU FİŞ ÜZERİNDE İŞLEM İLE ekrana getirilir ve kayıt edilir.

Muhasebe kayıt sürecinde düzenlenecek fişler nelerdir?

Muhasebe fişinin kullanım amacına göre üç türü bulunur. Bu çeşitler, kasa tahsil fişi, kasa tediye fişi ve mahsup fişidir.

Yevmiye kaydı nasıl yapılır?

Yevmiye Kaydı Nasıl Yapılır?

  1. Yevmiye maddesinde hesap isimleri mutlaka büyük harfle yazılmalıdır.
  2. Defter yazılırken hesap numaralarını öğrenmek için hesap planına bakılır.
  3. Hesap isimleri arasında boşluk bırakılmamalıdır. ...
  4. Yevmiye maddesindeki borç ve alacak miktarlarının aynı olması gerekmekte.

Muhasebe fişi kullanımı zorunlu mu?

E-MUHASEBE FİŞİ KULLANIMI ZORUNLU DEĞİLDİR - Kalehaber.net. Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, "Elektronik ortamda düzenlenen muhasebe fişlerine ilişkin kılavuz yayımlandı ve e-muhasebe fişi kullanımı zorunlu değildir." dedi.