Alex de Souza'nın Fenerbahçe'de kaç golü var?

İçindekiler:

  1. Alex de Souza'nın Fenerbahçe'de kaç golü var?
  2. Alex de souza hangi takımda futbolu bıraktı?
  3. Alex De Souza Fenerbahçe de kaç yıl oynadı?
  4. Alex de Souza hangi takımlarda oynadı?
  5. Alex de Souza neden ayrıldı?
  6. Alex Türkiye'de hangi takımda oynadı?
  7. Alex Türkiye'den ne zaman gitti?
  8. Alex Teixeira nerede oynadı?
  9. Alex Teixeira kiralik mi?

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'de kaç golü var?

9. sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcu, 340 maçta forma giydi ve toplam 170 gol kaydetti. Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen yabancı futbolcu unvanını da kazanan Alex, lig tarihinde 100 gol barajını geçen ilk yabancı futbolcu da oldu.

Alex de souza hangi takımda futbolu bıraktı?

'de Fenerbahçe kulübünden ayrılan Alex, 1995 yılında futbola başladığı kulüp olan Coritiba ile 2 yıllığına yeniden anlaştı.

Alex De Souza Fenerbahçe de kaç yıl oynadı?

Fenerbahçe'de geçirdiği 8 yılda takımı 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa kazandı. Alex bu sürede 2 defa gol kralı oldu.

Alex de Souza hangi takımlarda oynadı?

São Paulo FC Alexsandro de Souza/Şu andaki takımları

Alex de Souza neden ayrıldı?

Fenerbahçe'den gönderilmesinin sebebini muhtemelen öğrenemeyeceğini de kaydeden Brezilyalı futbolcu, “Beni göndermek Aykut Kocaman'ın sabah verdiği bir karardı ve öğleden sonra da Aziz Yıldırım tarafından imzalanınca sözleşmem iptal edildi. Teknik direktörle ilişkimde sorunlar yaşadım.

Alex Türkiye'de hangi takımda oynadı?

Türkiye'ye hangi takımdan geldi? Brezilyalı başarılı futbolcu Alex De Souza 20 yılları arasında ikinci defa Cruzeiro futbol takımında oynadı. Burada çıktığı 55 maçta ise 27 gol kaydetti Brezilyalı futbolcu Alex De Souza Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro karşılığında Cruzeiro takımından transfer oldu.

Alex Türkiye'den ne zaman gitti?

Alex De Souza 20 Haziran 2004 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. 4 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Alex De Souza 8 yıl boyunca Sarı Lacivertli forma ile top koşturdu. Süper Lig'de 3 Süper Lig Şampiyonluğu alan Alex De Souza 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazandı.

Alex Teixeira nerede oynadı?

Beşiktaş#90 / Orta saha Alex Teixeira/Şu andaki takımları

Alex Teixeira kiralik mi?

Sambacı Alex Teixeira artık resmen Beşiktaş'ta. Siyah-beyazlı kulüp, Brezilyalı yıldızı kadrosuna kattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2021-2022 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex Teixeira ile sözleşme imzalamıştır.