PEN-OS 1000 mg ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. PEN-OS 1000 mg ne işe yarar?
  2. Sandoz 1000 mg ne için kullanılır?
  3. Sandoz Sirdalud nedir?
  4. Penos ilaç ne işe yarar?
  5. Sirdalud 2 mg ne işe yarar?
  6. Sirdalud MR 6 mg niçin kullanılır?
  7. Pantoprazol 40 mg ne ise yarar?

PEN-OS 1000 mg ne işe yarar?

PEN-OS, 24 ve 30 film tabletten oluşan blister ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. PEN-OS, penisiline duyarlı bakterilerin neden olduğu hafif-orta şiddetteki enfeksiyonların tedavisinde ve önlenmesinde kullanılan bir antibiyotiktir. Hücre duvarı şeklini bozarak birçok bakteri gelişimini azaltır.

Sandoz 1000 mg ne için kullanılır?

DİGOXİN-SANDOZ her yaştan kişilerde tüm formlarda ve evrelerdeki kalp yetmezliğinin tedavisinde kullanılır. DİGOXİN-SANDOZ bazı kalp ritim bozukluklarında (aritmide) da kullanılabilir.

Sandoz Sirdalud nedir?

SIRDALUD MR'ın etkin maddesi tizanidin, santral etki gösteren bir çizgili kas gevşeticisidir. Esas olarak omurilik üzerinde etkisini gösterir ve aşırı kas kasılmasını azaltır. kas kasılmasını azaltmak için kullanılır.

Penos ilaç ne işe yarar?

mide asidine dirençli fenoksimetil penisilin ihtiva eden antibiyotiktir. emilimin yüksek olması için yemeklerden önce aç karnına alınmalıdır. penisline duyarlı streptokok, pnömokok stafilokok vb. enfeksiyonlarında kullanılır.

Sirdalud 2 mg ne işe yarar?

SIRDALUD tabletler, omurga hastalıklarıyla ilişkili (örneğin bel ağrısı, boyun tutulması gibi) ya da ameliyatlardan (örneğin disk kayması ya da kalçadaki kronik iltihaplı hastalık gibi) sonra görülen istemsiz ağrılı kas kasılmalarının (spazm) tedavisinde kullanılır.

Sirdalud MR 6 mg niçin kullanılır?

Her bir kapsül, 6 mg tizanidine eşdeğer 6.864 mg tizanidin hidroklorür içerir. SIRDALUD MR'ın etkin maddesi tizanidin, santral etki gösteren bir çizgili kas gevşeticisidir. Esas olarak omurilik üzerinde etkisini gösterir ve aşırı kas kasılmasını azaltır. kas kasılmasını azaltmak için kullanılır.

Pantoprazol 40 mg ne ise yarar?

Pantoprazol mideden mide asidi salgılanmasını azaltır ve asit ile ilişkili mide-bağırsak problemlerini tedavi etmek için kullanılır.