Zonguldak'ta nerede yüzülür?

İçindekiler:

  1. Zonguldak'ta nerede yüzülür?
  2. Karadeniz Ereğli'de nerede denize girilir?
  3. Değirmenağzı Plajı Nerede?
  4. Zonguldak deniz var mı?
  5. Zonguldak denize girilir mi?
  6. Karadeniz Ereğli denize girilir mi?
  7. Ereğlide denize girilir mi?
  8. Kozlu plaj nerede?
  9. Zonguldak Ilıksu Plajı nasıl gidilir?
  10. Ereğli deniz nerede?

Zonguldak'ta nerede yüzülür?

Yaz aylarında bunaltıcı sıcaklardan kurtulmak ve ferah bir gün geçirmek için tercih edebileceğiniz Zonguldak plajları; Filyos Plajı, Kapuz Plajı, Kozlu Sahili, Erdemir Plajı, Değirmenağzı Plajı, Türkali Plajı, Ilıksu Plajı, Göbü Plajı ve Filyos Beach Resort olarak sıralanmaktadır.

Karadeniz Ereğli'de nerede denize girilir?

İşte Ereğli'de denize girilecek 12 yer
  • Köseağzı plajı (Balı Köyü)
  • Ereğli 10.cu Km. ( Huzrevi karşısı)
  • Göktepe Plajı ( Ereğli ÇEBİ BP Karşısı)
  • Erdemir Plajı (Merve)
  • Kdz. Ereğli Belediye Plajı (Merve)
  • Ereğli Mendirek arkası (Bozhane)
  • Üçevler mevkii (Merve)
  • Kireçlik Köyü ( Yalı Boyu)
Daha fazla öğe...

Değirmenağzı Plajı Nerede?

Düzce ilinin Akçakoca İlçesinde Hacı Yusuflar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, yeşil ve mavinin kol kola verip gelen misafirlerine keyifli anlar yaşattığı bir yerdir burası.

Zonguldak deniz var mı?

İlin sahip olduğu yaklaşık 80 km'lik kıyı şeridi boyunca çok sayıda doğal plaj ve kumsal bulunmaktadır. ... Zonguldak kıyıları deniz turizmi (3S) açısından değerlendirilebilecek ve turistik ihtiyacı tatmin edebilecek nitelikte bir kıyışeridine sahip değildir.

Zonguldak denize girilir mi?

Zonguldak, tarihi, turistik ve doğal alanları ile oldukça iyi bir tatil merkezi konumundadır. ... Zonguldak'ta denize girilebilecek birçok plaj, sahil ve beach bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; Filyos Plajı, Ilıksu Plajı, Kapuz Plajı, Değirmenağzı Plajı, Kozlu Sahili, Türkali Plajı ve Erdemir Plajı'dır.

Karadeniz Ereğli denize girilir mi?

Havaların ısınması ile birlikte bölgede birçok plaj bulunmasına rağmen denizin ve çevresinin temiz olmasının yanı sıra güvenli olması sebebiyle Karadeniz Ereğli Belediyesi Plajı'nı tercih ettiklerini kaydeden vatandaşlar, aileleri ile birlikte rahat bir şekilde tatil yaptıklarını belirtti.

Ereğlide denize girilir mi?

Ereğli'nin en gözde plajlarından biri olan Erdemir Plajı, içerisinde ziyaretçilerin ihtiyacı olabilecek her türlü hizmeti sunmaktadır. Aile ve arkadaş grupları ile gidip çeşitli plaj ve deniz sporlarının yapılabileceği, keyifli vakit geçirilebilecek yerlerden bir tanesidir.

Kozlu plaj nerede?

Kozlu Sahili - Zonguldak, Zonguldak.

Zonguldak Ilıksu Plajı nasıl gidilir?

Nasıl Gidilir: Kozlu-Kdz.Ereğli karayolu üzerinde bulunmaktadır. Zonguldak kent merkezinden araba veya minibüs ile 15-20 dakikada ulaşılabilir. Geniş bir araç parkı alanı bulunmaktadır.

Ereğli deniz nerede?

Ereğli Kumyalı Plajı - Kocaeli Yaklaşık olarak 600 metre uzunluğa sahip, halka açık doğal bir plajdır. Nezih bir ortamı olan, halkın huzur ve güven içinde aileleri ile zaman geçirebileceği Ereğli Kumyalı Plajı Karamürsel İlçesi'nde bulunmaktadır.