Erkeklerde hangi tip kıyafet zayıf gösterir?

İçindekiler:

  1. Erkeklerde hangi tip kıyafet zayıf gösterir?
  2. Kilolu erkekler nasıl pantolon giymeli?
  3. Uzun boylu ve kilolu erkekler nasıl giyinmeli?
  4. Göbekli erkek nasıl pantolon giymeli?

Erkeklerde hangi tip kıyafet zayıf gösterir?

ERKEKLER İÇİN ZAYIF GÖRÜNME TİYOLARI Tek düğmeli ceketler erkekleri daha zayıf gösterir. Gösterişli düğmelerden kaçınılmalı, altın detaylar kullanılmamalı. Ceketlerde düz ve koyu renkler tercih edilmeli. Gömlek seçiminde dikine çizgiler ve dik yaka kesimleri erkekleri daha ince göstermeye yardımcı olur.

Kilolu erkekler nasıl pantolon giymeli?

Şişman erkek pantolon seçerken pileli olmamasına dikkat etmeli, likralı kumaşlar tercih edilerek bedene uygun pantolon seçilmelidir. Asla geniş pantolon modeli tercih edilmemelidir. ⇒ Birçok kilolu erkek bir beden büyük pantolon tercih eder ve kemerle belini sıkar.

Uzun boylu ve kilolu erkekler nasıl giyinmeli?

Buna öncülük eden temel unsur ise giyim tarzıdır. İri erkekler mutlaka kanvas ve koton pantolon tercih etmelidir. Spor gömlekler kilolu, uzun aynı zamanda iri yapılı erkekler için kilolu erkek modasında en önemli unsurlardandır. İri yapılı erkek giyiminde önden iliklenebilen hırka çeşitleri tercih edilebilir.

Göbekli erkek nasıl pantolon giymeli?

Göbekli Erkek Nasıl Pantolon Giymeli? Pantolon renkleri kesinlikle koyu renklerden seçilmelidir. Spor, elit ve şık görünüm için chino pantolon modeli tercih etmelisiniz. Tam beden ölçülerinde pantolon modeli seçmelisiniz.